Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2012. 09:43h.

Anglada emprendrà "accions legals" contra López Tena

El president de PxC acusa de "patètic" el diputat de SI

Anglada emprendrà "accions legals" contra López Tena

Anglada

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, s'ha referit “a la ridícula concentració organitzada aquest matí per Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) a la Plaça d'Espanya”, on segons Anglada “aquests talibans del marxisme han llegit un manifest antiquat i ple de manipulacions fent referències a l'innegable ascens electoral de la nostra formació política”.

Per al president de Plataforma per Catalunya “la falta d'idees, la incapacitat d'articular un missatge atractiu per a la societat, les nul·les propostes per sortir de la crisi fan que aquesta extrema esquerra només sigui capaç d'usar dos arguments: la violència i la demagògia excloent”, tot afegint “és lògic que les classes treballadores europees votin a formacions identitàries i socials com la nostra i abandonin una extrema esquerra amb complex de submissió davant els immigrants i l'únic missatge del qual és vociferar odi i intolerància”.

Respecte a les declaracions del parlamentari de Solidaritat per la Indepèndencia (SI), López Tena, Anglada ha declarat “és patètic que un parlamentari català filmi un vídeo l'únic contingut del qual són insults i mentides sobre la meva persona i per tant una falta de respecte i d'educació cap als més de 75.000 catalans que han votat per PxC. El senyor Tena reivindica en el vídeo llibertat d'expressió per als musulmans, però se’ls nega a aquests milers de catalans que ens han votat".

"Estem segurs que aquest discurs catalanòfob i impregnat de menyspreu cap a la nostra gent li passarà dura factura a les urnes”, ha afegit. Anglada ha afegit “les afirmacions de López Tena sobre la meva persona estan absolutament fora de lloc i allunyades de la realitat. Per aquest motiu el departament jurídics de Plataforma per Catalunya està estudiant iniciar accions legals contra la seva persona”.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#17 Álvaro, Asturies, 25/07/2012 - 00:46

A la cara de Anglada se le podría colocar un bocadillo que dijese "sus voy a crujir vivos"

#16 trescci, bcn, 24/07/2012 - 09:23

qui és realment Josep Anglada?

http://www.youtube.com/watch?v=En7lK04NiAw

http://www.youtube.com/watch?v=OQmwqOHLGRM

http://www.youtube.com/watch?v=IdNb58HaNl4

i qui no pensi com ell és un feixista boltxevic d'extrema esquerra rata de claveguera indocumentat pijoprogre etc...

#16.1 Antoni, Barcelona, 24/07/2012 - 10:13

Qui són realment Unitat Contra el Feixisme ?

http://www.youtube.com/watch ?v=lffVRyJKQSA

http://www.youtube.com/watch ?v=wc8cDH7MmbA

http://www.youtube.com/watch ?v=Ae3i2pZ902A

#15 Marius, Salt, 23/07/2012 - 19:38

Entra a eRepublik un simulador, polític, militar, social i econòmic, on Espanya també ens oprimeix, nosaltres hem creat un partit independentista "Esquerra Independentista" (no té res a veure amb la realitat) .
http://www.erepublik.com/en/referrer/molinacat

#13 Oriol Agramunt, Berga , 23/07/2012 - 14:40

Molt bé per Anglada, esperem que a aquests intolerants, feixistes i violents d'extrema esquerra les properes eleccions els passin factura. ERC amb mi i la meva família han perdut 8 vots que seran per a Anglada i PxC. Ànims a Anglada vostre missatge és un missatge d'esperança per a Catalunya.

#13.1 Jaume, Barcelona, 23/07/2012 - 15:17

Tu fas votar a la teva família el que tu vols? Bona tria, doncs, amb l'Anglada. No sé perquè no et crec ni una paraula.

#13.3 Oriol Agramunt , Berga, 23/07/2012 - 15:32

La meva família i jo tenim problemes amb els immigrants, els immigrants no saben conviure especialment els musulmans, sempre hem votat a ERC, però la passivitat d'ERC i el tripartit amb la immigració massiva ens ha donat l'opció de vot per un partit democràtic com és PxC.

#13.4 Jordi Pa, BCN, 23/07/2012 - 16:06

Un altra babau fent veure que els catalans de tota la vida votem la tifarada anticatalana de l'Anglada. Mira't les enquestes maco i veuràs que esteu enfonsats. Immigració controlada sí, racisme no.

#12 feixistes soviètics, bcn, 23/07/2012 - 14:22

Els feixistes-soviètics son els que no toleren la llibertat d'expressió i d'associació. El senyor Tena el que hauria de fer es aportar idees de com sortir de la crisi i no despotricar contra un partit democràtic i perfectament legal com és PxC.

#12.1 Fran, Llinars, 23/07/2012 - 20:23

En Lopez Tena te ben agarrat el discurs antiespanyol i independentista perque sap que es el que ven. Si tinguès que el contrari ho diría como suposo que feia quan no li tremolaba al pols quan era portaveu del poder judicial a Madrid, funcionari d´Espanya.