Publicitat
Política · 25 de Setembre de 2011. 13:52h.

Anglada equipara els musulmans amb els moros

"Prohibeixen els toros per portar-nos el moros"

Anglada equipara els musulmans amb els moros

Anglada, aquests dissabte a La Monumental

Plataforma per Catalunya, el partit liderat per Josep Anglada, ha repartit fulletons davant de La Monumental de Barcelona denunciant que "prohibeixen els toros per portar-nos els moros". El líder ultradretà ha apuntat que "no sóc aficionat als toros, mai ho he estat, però ho respecto i per descomptat aquesta prohibició em sembla aberrant i inquisidora".

Anglada i diferents membres de la seva formació han estat aquest dissabte a la penúltima cursa de braus a Barcelona, on s'han posicionat en contra de construir una mesquita al recinte propietat del Grup Balañà.

El líder de PxC ha recordat que “Artur Mes va manifestar l'altre dia que estava convençut que deixava una Catalunya millor sense braus, és una vergonya quan avui Catalunya està pitjor que mai, una Catalunya millor és una Catalunya amb més hospitals, amb més qualitat educativa i no amb retallades, es van a gastar una quantitat aberrant de diners en el capritx de prohibir els toros, mentre d'altra banda estan deixant al poble sense els serveis més bàsics i elementals”.

I és que en els darrers dies, en ple debat sobre que s'ha de fer amb La Monumental un cop entri e vigor la prohibició dels toros, s'ha escampat el rumor que s'hi podria fer una mesquita.

Anglada, mitjançant el seu Facebook, ha afirmat que "vaig estar a La Monumental per a dir no a la mesquita i per alertar que prohibeixen els toros per portar-nos el moros".

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#32 gemma, bcn, 26/09/2011 - 20:24

Jo no em puc creure que facin de la monumental, una mesquita... També tindria nassos. Podrien fer un Hospital, una biblioteca, un centre comercial, un teatre, però una mesquita, no

#31 Marc, Sant Just, 26/09/2011 - 19:35

Els catalans preferim un musulmà a un espanyol. Aquest home sap perfectament que el seu electorat està farcit de quillos i fa el que pot.

#31.1 angel, cardedol, 26/09/2011 - 21:01

no, Marc no. Sòc Català independentista, no barregis musulmà-ecspanyol si us plau. Jo prefereixo el 100% ecspanyol que musulmà pero no vull (ECSPANYA) que això es diferent. si prefereixes als musulmans deixaràs de menjar pernil de porc.

#30 antifeixista, barcelona, 26/09/2011 - 17:21

yo opino que este hombre deberia ir a la cárcel, ya que todos los españoles normales queremos que venga gente de fuera para ayudrla. Deberiamos destinar TODOS nuestros impuestos xa traer y equipar a esta pobre gente, dotarlos de centros de fe, escuelas, hospitales, etc todo gratis para ellos

#29 jajajajajaa, barcelona, 26/09/2011 - 14:21

este tio esta fatal, cada vez peor que coño desayuna?

#28 blabi, barcelona, 26/09/2011 - 11:47

El proper 20N ens juguem el nostre futur. El dilema és, o votar als nostres enemics (PP,PSOE., CIU, IU, ICV) i desaparèixer, o votar a la PxC i mantenir un fil d'esperança en la recuperació d'una Europa europea.