Publicitat
Política · 3 de Gener de 2010. 17:56h.

Anglada es veu de frontissa

El líder ultra creu que Ciutadans no entrarà aquest cop al Parlament

Anglada es veu de frontissa

Anglada, durant el programa

El president de la ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha estat el protagonista aquest dissabte, del programa “Converses” que emet cada dissabte la Cadena COPE-Barcelona.  Anglada ha assegurat que “PxC pot arribar a ser el partit frontissa del futur Parlament de Catalunya, ja que creu que el seu partit treure entre quatre i vuit diputats”.

També ha augurat que “el futur Parlament de Catalunya estarà format per set forces polítiques”: PSC, CiU, ERC, PP, ICV, PxC i algun moviment independentista tipus Reagrupament, ja que segons Anglada, “ni Ciutadans entrarà en el futur Parlament ni Montserrat Nebrera es presentarà”. 

Sobre si estaria disposat a incorporar a la seva llista a persones com Albert Rivera o Montserrat Nebrera, ha manifestat que “sóc de les persona que m’agrada sumar, i per tant, totes aquelles persones que creguin amb el nostre projecte seran benvingudes”.

Per Anglada, el líder de CiU, Artur Mas, és el que te més possibilitats de ser el futur president de la Generalitat després de la desafecció, en la seva opinió, que ha generat el govern tripartit encapçalat pel president Montilla.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 josepxicot, barcelona, 05/01/2010 - 18:12

Sr. Anglada,no se si llegueix aquest co
mentari,però,creguim Vostè no ho farà
pitjor,endavant avui en dia la lluita passa
per la defensa de la identitat europea,de
les ètnies pròpies comunes començant
per aquesta invadida Catalunya.

#19 tots, el vendrell, 05/01/2010 - 09:56

Pasat el del Socialista Sr. Bartomeu ex alcalde del cinturó progre. Si parlem de pasat, parlarem del de tots...........

#18 Miquel, Vic, 04/01/2010 - 19:40

Si CiU pacta amb l'Anglada, a les properes municipals ja es pot oblidar de l'alcadia de Vic i de tots els municipis de la Plana que coneixem a l'Anglada directament i històrica.

#17 ferrandis, Figueres, 04/01/2010 - 17:07

Soc una persona d´esquerres de tota la vida, militant de PSUC durant molts anys, pero ara desepsionat de tots aquets politics i la seva politica d´inmigracio,votare Plataforma per Catalunya i m´hes igual el pasat del sr.Anglada .

#16 lleidata, lleida, 04/01/2010 - 15:59

la historia esta repleta de invasiones y de lideres que se alzaron en defensa de su tierra y anglada y sus votantes seremos eso los que no dejaron invadir ni conquistar su tierra ,y el resto unos cobardes que venden su tierra .ANGLADA PRESIDENT.