Política · 2 d'Agost de 2010. 11:32h.

Anglada "estén la mà" als votants del PSC

"Molts votants del PSC n'estan farts del govern de Montilla i del tripartit"

Anglada "estén la mà" als votants del PSC

Anglada, durant un acte

El president de Plataforma per Catalunya i candidat a la presidència de la Generalitat, Josep Anglada, "ha estès la mà" als exvotants de l PSC en una reunió mantinguda amb militants del Baix Llobregat. “Molts votants del PSC n'estan farts del govern de Montilla i del tripartit, i no estan disposats a tornar a votar aquest partit”, ha començat dient Anglada.  
 
Per això el líder identitari ha apuntat que “vol estendre la mà a aquests votants, als quals els seus dirigents han abandonat, com hem pogut comprovar en les nostres accions de precampanya, quan ens diuen que no són tinguts en compte pels seus representants, que els seus problemes d'atur, d'inseguretat amb una immigració descontrolada, de pèrdua d'identitat amb una islamització subvencionada, no són problemes tractats ni resolts pels polítics als quals van votar, i que els han donat l'esquena”. En canvi, ha dit que “PxC sí dóna resposta a aquests problemes reals de la gent, sí escolta als ciutadans, sí fa la seva campanya a peu de carrer i rep els alès de tota aquesta gent que ara està sense representació”.
 
Anglada ha assegurat que “el nostre partit i els nostres candidats surten del mateix poble, no estan allunyats d'ell. Les nostres mocions en els ajuntaments en els quals tenim representació es mouen en el terreny de les solucions que la gent demanda”. I ha afegit que “PxC defensa els autèntics senyals d'identitat de Catalunya, com una societat oberta, de la civilització occidental, que rebutja la islamització promoguda des de la Generalitat i des del PSC”.
 
També ha volgut recordar que “CiU tampoc respon a cap dels problemes reals que afecten a la gent dels barris de les nostres ciutats. Són més del mateix dins d'aquesta casta política podrida”. I ha acabat dient que  “cal retornar l'esperança als ciutadans de Catalunya i PxC és l'única via possible”.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Salva, Barcelona, 03/09/2010 - 15:03

Jo també votaré Anglada.
Existeixen molts motius per a votar-lo.
He creat dos blogs per analitzar algunes de les raons de la necessitat de votarAnglada.
http://jovotareanglada.blogspot.com
http://yovotareanglada.blogspot.com

#24 Pepito, L'Hospitalet de Llobregat, 04/08/2010 - 15:11

Doncs jo penso votar a l'Anglada!!! Que compti amb el meu vot!!!

#23 Miguel, Sant Boi, 04/08/2010 - 10:17

A las generales siempre voto y votare PSOE pero ahora hay que darle caña al tripartito.

No puede ser que con tanto inmigrante extrangero 2 dos de mis 3 hijos esten en el paro.

Los españoles primero Anglada es la solucion!

#22 ANTONIO PEIRO, LLEIDA, 04/08/2010 - 10:02

Psc-Psoe, Pretoria y Palau, Ciu, 3% y Palau, estas son las 2 opciones que pueden ganar, es decir ganara la CORRUPCION, por eso yo votare PXC, es lo mas apropiado si se quiere expulsar a los corruptos del Parlament

#21 JO VOTARE ANGLADA, Reus, 04/08/2010 - 09:10

CIU ,, MES DE LO MATEIX, CORRUPCIÓ I MES CORRUPCIÓ ,, ANGLADA AL PALAMENT,, PER QUE LI TOQUI ELS COLLONS A TOSTS,,,,,AQUESTS XORIZOS