Publicitat
Política · 1 d'Octubre de 2010. 13:43h.

Anglada estrena seu a Barcelona

Augura "la irrupció espectacular" de la ultradreta al Parlament

Anglada estrena seu a Barcelona

Josep Anglada, brindant, durant la inauguració

Plataforma per Catalunya, la formació ultradretana que lidera Josep Anglada, ha inaugurat la nova seu del partit a Barcelona amb el propòsit "de dotar a la formació política PxC de la infraestructura necessària per operar, especialment amb vistes a la campanya electoral al Parlament de Catalunya". La seu també servirà com a "base per estructurar i coordinar les funcions de tots els militants i simpatitzants de PxC en el futur".

En la inauguració, Josep Anglada ha celebrat "l'enlluernador èxit que està tenint la proposta de PxC entre els ciutadans de Catalunya, en un moment en què ningú ni res pot dissimular el desastre a què ens han conduït els governants del tripartit, o del govern central, sigui en matèria de desocupació, en àrees d'economia i administració, en espais de pèrdua de valors i d'identitat, i, per descomptat, pel que fa a inseguretat ciutadana, al que no és aliena la invasió de gairebé set milions d'immigrants i, entre ells, el flagell islamista que té esglaiades a les persones de bona fe que confiaven en el sistema de llibertats i garanties que ens havíem donat democràticament".

Josep Anglada també ha recalcat que "tot i el maquillatge de les enquestes preelectorals, en les quals no es té en compte la irrupció espectacular i necessària de PxC i l'alt grau de fiabilitat i confiança que desperta entre els votants, la proposta del partit ha calat en la gent, que sabrà molt bé el què ha de fer per acabar amb la corrupció regnant, donant pas a noves idees i noves formes de fer política al servei de les persones, en la línia del que proposa Plataforma per Catalunya ".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Jordi, Sant celoni, 24/10/2010 - 12:19

estic fart de sortir a fer 1 volta de nit per el meu poble i ser l unic
Català en tot el carrer és realment lamentable haber arribat aix , Anglada tens el meu vot i el de molta gent Cal fe 1 canvi d aquesta casta politica podrida

#24 ANGLADA FES NETEJA, PREMIA, 02/10/2010 - 20:32

LES MEUES 3 DONES,LA MEVA IAIA,EL MEU GOS,EL MEU LLORO, EL MEU COSI MENOR D'EDAT, LA VEINA LESBIANA DE SOBRE CASA , LA MEVA KTM TRONJA I LES MEVES PLANXES DE WINDSURF JP LES VELES SIMER. TOTS VOTAREM ANGLADA

#23 PXC ES LÚNIC VOT UTIL, GIRONA, 02/10/2010 - 19:37

Es la unica opcio que es pot votar ara mateix. El meu vot sera per a P x C.Massa inseguretat massa violencia, massa gent de fora que viu noms de les sudbencions, massa gent de fora sense treballar o treballant persota dels salaris minims ,massa delinquencia etc.

#22 FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS, LLEIDA, 02/10/2010 - 08:56

LES MEUES 3 DONES,EL MEU NOVIO,EL MEU GOS,EL MEU LLORO, EL MEU COSI MENOR D'EDAT I EL MEU OPEL DE COLOR VERD...VOTAREM ANGLADA

#21 Erre, Barcelona, 02/10/2010 - 01:01

El único objetivo razonable de las elecciones al Parlament es que la ultraderecha xenófoba no consiga representantes y que la derecha xenófoba no los aumente.