Política · 1 d'Octubre de 2012. 11:46h.

Anglada estreny llaços amb Marine Le Pen

Plataforma convida la líder del Front Nacional al seu míting final

Anglada estreny llaços amb Marine Le Pen

Marine Le Pen i Josep Anglada

Josep Anglada, president de Plataforma per Catalunya, i Enric Ravello, secretari de relacions nacionals i internacionals, s'han desplaçat aquesta setmana fins Làrnaca (Xipre) per participar en la trobada anual de l'Aliança per a la Llibertat d'Europa / / European Alliance for Freedom (EAF), en què van participar Franz Obermayr (eurodiputat del FPÖ), Rob Verreycken (del Vlaams Belang), Marine Le Pen (eurodiputada i president del FN) i altres representants de partits identitaris europeus.

Aquesta trobada es va realitzar el passat divendres 28 de setembre i va constar de diverses reunions de treball. Durant les mateixes, Enric Ravello va exposar les línies generals de Plataforma per Catalunya en política internacional i Josep Anglada va detallar l'actual fase de creixement del partit, la seva propera entrada al Parlament català i la intenció mantenir estretes relacions amb totes les formacions identitàries europees.

En finalitzar les diverses conferències, Josep Anglada i Marine Le Pen -al capdavant de les seves respectives delegacions- van mantenir una llarga conversa sobre la col·laboració entre el Front National (FN) i Plataforma per Catalunya (PxC). Cal destacar l'alt grau d'entesa i sintonia que es va assolir entre les dues formacions.

Durant el dissabte 29 la delegació de Plataforma per Catalunya (PxC) va haver d'atendre diversos compromisos. Enric Ravello es va traslladar amb una comissió del Parlament europeu a l'est de l'illa on van ser rebuts oficialment pel bisbe ortodox de Karinia, que va explicar la situació dels refugiats grecs expulsat després de la invasió turca del nord de Xipre el 1973. Posteriorment la comissió europea va travessar la il·legal frontera establerta per l'exèrcit turc per endinsar-se al territori controlat per Ankara i comprovar "in situ" la destrucció d'esglésies i cementiris cristians.

Per la seva banda Josep Anglada va estar tota la jornada reunit amb Franz Obermayr i Ludovic de Danne (assistent personal de Marine Le Pen per relacions europees) concretant el suport que l'Aliança per la Llibertat d'Europa (EFA) donarà a Plataforma per Catalunya (PxC) en la pròxima campanya electoral. Al final d'aquesta reunió Josep Anglada va donar pràcticament per confirmada la presència de Marine Le Pen, HC Strache i Filip Dewinter en l'acte central que tindrà lloc a Barcelona. En aquest sentit el president de Plataforma per Catalunya ha afirmat que "la presència de Marine Le Pen i la primeres espases dels partits identitaris europeus suposarà l'acte més important que qualsevol partit organitzi durant la pròxima campanya. Tindrà una gran repercussió mediàtica a tot Europa i estem segurs que ajudarà notablement al creixement electorals de Plataforma per Catalunya que ja anuncien diverses enquestes ".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 semarcam , cerdanyola, 02/10/2012 - 16:34

vosotros teneis la culpa, tirais mucho a todo lo que huele a español sin tener en cuenta que la mayoría de los catalanes se sienten españoles y catalanes.

Para que esto no ocurra,

VOTAD, como primera opción a CIUDADANOS
y como segunda a UPYD

#13 tas, bcn, 02/10/2012 - 08:34

ja està! jo tornen els Trolls de Plataforma x Cagar, apa tots a lloar el Führer Anglada:

http://www.racocatala.cat/forums/fil/165624/anglada-soc-espanyol-fins-mort

http://www.el9nou.cat/noticies_o_0/26716/anglada,_acte_madrid:_?si_que_d?agrair_blas_pinar?

#11 Clemente Fuertes Fuertes, Vallès, 01/10/2012 - 22:42

PxC és una força necessaria al parlament, en les darreres eleccions al parlament ja ens varem quedar a les portes però aquest cop entrem segur, tenim una implantació territorial en ajuntaments important arrel de les darreres eleccions de Maig de 2011.. ara no ens podem relaxar i tots a fer boca-boca

#7 Marta Q., Barcelona, 01/10/2012 - 15:10

El diari El Mundo garanteix els 3 diputats a PxC però no ens podem relaxar, cal que tots els mitjans parlin cada dia de PxC i hem de ser ambiciosos per arribar als 12 o 20 diputats. Tenim el capital humà i electoral per assolir el q volguem!! Cal una aposta catalanista ferma ll*ll

#6 Jorge Gomez, Badalona, 01/10/2012 - 14:59

Esta gente empieza aser peligrosa. En Badalona en el Barrio de La Pau recogieron hace poco más de 1500 firmas en contra de la mezquita autorizada por Albiol.
Los de PxC pueden entrar en el parlament i será una desgracia.

#6.1 el tiu la vara, reus, 01/10/2012 - 16:23

No seas cateto, te están invadiendo y parece que te gusta. Endavant PxC.