Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2012. 12:00h.

Anglada fa campanya a l'agost

PxC repartirà dos milions de fulletons on proposa "expulsar imams radicals" entre d'altres mesures

Anglada fa campanya a l'agost

Anglada, amb altres membres de PxC, amb els fulletons a la mà

Plataforma per Catalunya (PxC) ha posat en marxa aquest mes d'agost una una campanya que en una primera fase recorrerà més de 60 localitats catalanes en les quals es repartiran un total de dos milions de fulletons que exposen dotze punts del programa de la formació ultradretana que lidera Josep Anglada.

En els primers punts s'exposa la intenció de "frenar i reduir la immigració" i en aquest àmbit proposa que "ni burques ni mesquites. Suprimirem les subvencions a associacions islamistes i expulsarem els imams radicals" i afegeix que "és necessari repatriar els immigrants il·legals, delinqüents i progressivament els aturats de llarga durada". També proposa "acabar amb el comerç deslleial dels immigrants" i frenar "la remesa a l'estranger".

La formació ultra també promou una reforma del Codi Penal i Civil, ajudes per a fomentar la natalitat "de casa", portar "la casta política i els banquers, culpables de la crisi" a la banqueta dels acusats, una retallada del 30% del sou dels polítics, lluitar contra el fracàs escolar, defensar l'economia així com els serveis públics i impulsar la dació en pagament.

Anglada ha manifestat sobre aquesta campanya -presentada a Terrassa- que "l'any 2009 quan PxC no era tan coneguda ja vam fer una campanya similar a la que avui iniciem, evidentment amb menys mitjans humans perquè el partit ha crescut moltíssim, però amb la mateixa il·lusió i la mateixa intenció que avui, portar el nostre missatge al poble a peu de carrer perquè arribi nítid i clar i no pel que es parla o es diu de nosaltres que sol estar sempre distorsionat".

El president de PxC ha deixat clar també que "passarem per moltes poblacions catalanes, la campanya durarà un any en una primera fase, no som un partit tradicional, no formem part del seu circ, ni tan sols som polítics, som gent del poble que s'ha involucrat en aquest món per solucionar els problemes en què ens han posat els polítics de sempre, els que anomenem de la casta podrida i parasitària".

Finalment, ha afegit que "comencem  a Terrassa perquè és una de les poblacions catalanes més castigades pels problemes que més ens preocupen, conflictes que ha provocat amb la seva nefasta política l'actual líder del PSC Pere Navarro, excés d'immigració, islamització galopant, inseguretat ciutadana, desocupació, la submissió dels partits tradicionals a la banca, aquestes són algunes de les xacres que combat PxC".

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#21 Nia, Barcelona, 07/08/2012 - 23:25

Es pot saber xq carai ens estem arruinant pagant professorat i instituts si tots els adolescents immigrants són uns incívics predelinqüents?? Això és una estafa i tan sols ens queda una solució. Expulsió i normes més estrictes pels immigrants! Els catalans som víctimes i no ciutadans.

#20 m, salt, 07/08/2012 - 20:07

Preocupat de veritat lo que busquem de verdad es que personas com tu dejen de tocar els nasos y dir tonteries en los foros com fas tu. Y hazme caso deja de meterte con un digital que esta ayudando mucho en regenerar España divulgando las noticias tal como son.

#20.1 bastó sempre dret, el vendrell, 07/08/2012 - 23:06

m, veig que hem varés fer cas i al final t´has tret el nivell C de català. Cada vegada t´expreses millor.
Pero ves amb compte amb tanta regeneració que al final no et faci mal.

#19 LLanso, TIANA, 07/08/2012 - 17:47

Els immigrants de ahir, no integrats a Catalunya, volen fotra fora en els immigrants de avui.

Anglada i demès púrria falangista sou patètics.

#18 marcel, sabadell, 07/08/2012 - 15:21

Anglada ets gran!!

#17 arbitre de lluita lliure, tarragona, 07/08/2012 - 14:25

Tots els babaus que alabeu tant a l'anglada el que haurieu de fer es animar-lo en les baralles que está lliuran amb el seu contrincant Enrique de Diego per el títol de "salvapatries nacional" en el ring anomenat Alerta Digital. Tots plegats sou patétics. Ni entre vosaltres mateixos teniu pau.

#17.1 m, salt, 07/08/2012 - 20:09

Todos los contrarios a P x C buscais polemica donde no la hay. Ademas de haber mucho gracioso por aqui escribiendo chorradas.