Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2010. 10:53h.

Anglada fa campanya a Terrassa

Visita els barris amb més immigració com Ca n'Anglada

Anglada fa campanya a Terrassa

Anglada, a Terrassa

El president de la ultradretana PxC i candidat a la presidència de la Generalitat, Josep Anglada, ha fet campanya a Terrassa, que té 225.000 habitants dels quals 35.000 immigrants empadronats. Els immigrants marroquins són el 56% del total, segons la formació.

"Si a aquests hi sumem el 31,8% de gent provinent d'Àfrica negra, i si tenim en compte que aquests immigrants negreafricans són en la seva pràctica totalitat del Senegal i Gàmbia, veiem com la immigració africana és majoritàriament musulmana. I a Terrassa a més s'han d'afegir altres milers de gents, majoritàriament islamistes, que provenen de altres països, molts asiàtics, entre els quals es destaca la presència d'una gran colònia de pakistanesos, palestins, sirians i libanesos; sense oblidar les persones que han arribat des d'altres països extracomunitaris, sobretot d’arreu de Centre i Sudamèrica", segons un comunicat

Anglada ha fet, en aquest sentit, als barris amb més immigració: la Maurina, Sant Pere Nord, Pla del Bon Aire i Ca n'Anglada, on ja va haver-hi problemes anys enrere. El líder de la formació ha compartit, junt amb el secretari general de PxC, Pablo Barranco, el candidat local en les eleccions de 2010, Rafael Villagrasa, i el delegat del partit a Terrassa, Jordi Carnero, converses amb els comerciants que s'han queixat de la inseguretat ciutadana.

La jornada ha finalitzat amb un acte on Anglada ha dit que “he vingut a saludar a la bona gent de Terrassa, als fills de la Terrassa emprenedora que va demostrar la seva capacitat empresarial, i no a la Terrassadels immigrants il·legals, a la Terrassa de la mesquita, a la Terrassa dels imans radicals i a la Terrassa dels invasors”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Ramon, Sabadell, 05/10/2010 - 11:12

Pep com a sabadellenc i estudiant a terrassa, a l'UPC, fins fa 2 anys i després de treballar amb organismes et puc dir:
a) ets treballador? tens fills? pagues impostos? vas just de calers?
Si la resposta es si, has de saber la cuantitat d'ajuda que reben els immigrants, amb el teu sacrifici.

#12 Ignasi, Reus, 04/10/2010 - 21:40

És necessari que PxC entri al Parlament.

#11 Ciudadanista, Barcelona, 04/10/2010 - 10:38

Los problemas de la inmigración irregular y el islamismo fundamentalista no se resuelven con el Populismo Identitario de PxC, sino con leyes racionales, laicas y eficaces. La xenofobia y el odio engendran odio y xenofobia. Para tener INTEGRACIÓN y CONVIVENCIA lo mejor es el Ciudadanismo.

#10 ES NECESARI VOTAR A PXC, GIRONA, 04/10/2010 - 09:54

Es necesari que PXC entri al parlament. Ja que els mitjans de comunicacio no li fan cap mena de propaganda ,temi, que esser nosaltres els que tenim que fer propaganda d´aquesta formacio.La inmigracio es un problema social.Ens pot caure mes simpatic o menys simpatic el sr anglada ,pero e necesari

#9 Pep, Terrassa, 03/10/2010 - 22:07

El tarannà d'aquest senyor va quedar patent en poser-se a fer campanya al costat d'un stand d'un altre partit el passat dissabte al barri de la Maurina a Terrassa.
No te cap mena d'ètica ni respecte