Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2014. 22:01h.

Anglada guanya una batalla judicial a Plataforma

Un jutjat de Vic desestima una denúncia contra l’expresident del partit ultradretà

Anglada guanya una batalla judicial a Plataforma

Una imatge del portaveu municipal de PxC a Vic, Josep Anglada

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Vic ha desestimat la denúncia per injúries presentada contra l’expresident i encara portaveu del grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada.

La denúncia va ser presentada pel regidor de PxC a l’Ajuntament de Vic, Joan Carles Fuentes, i la també regidora Maria Pilar Catalan. Concretament, Fuentes va denunciar Anglada arran d’una entrevista que aquest va concedir a El 9 Nou, en què va afirmar que havia 'amagat' els diners del partit perquè el portaveu no hi tingués accés, atès que tenia "necessitats econòmiques" i estava "a punt de ser desnonat del seu pis a Calafell".

De la seva banda, Maria Pilar Catalan, va demanar una ordre d’allunyament contra Anglada, després de denunciar davant dels Mossos d’Esquadra les amenaces telefòniques que presumptament ha rebut per part d'Anglada i va formalitzar aquesta petició com a mesura cautelar.

En la sentència, el jutge Alberto Manuel Santos Martín considera que “no està provat que el senyor Anglada tingués la intenció d’injuriar el senyor Fuentes” en les declaracions fetes durant l’entrevista, i considera que el llenguatge "forma part de la disputa política" que tots dos mantenen des que Josep Anglada va ser cessat de president de PxC.

Pel que fa a la demanda per presumptes coaccions i amenaces presentada per la regidora, encara no s’ha fet pública la sentència del judici.En una nota de premsa, Josep Anglada celebra aquesta victòria judicial, tot afirmant que "no pensin que em doblegaran a cops de denúncia, he lluitat, lluito i seguiré lluitant per la llibertat i la dignitat del poble de Catalunya". El regidor de PxC considera que “és objecte fa anys d'una campanya d'assetjament que, tanmateix, no ha aconseguit aturar-lo en la seva determinació política”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Antoni Vives, Barcelona, 01/03/2014 - 08:30

Anglada has begut oli. Que siguis un fatxa foribund és lamentable...però qui toca "la caixa" ho acaba pagant sempre...i aixó no ho perdona ningú. El pitxor d´aixó és que PxC sense tú en sortirà enfortida. "Tocat i enfonsat"...per sempre !

#1 Frederic Grau, Vic, 01/03/2014 - 08:26

Ji ji ji Anglada preparat que aviat t´arriba el plat fort. Tens a les portes una QUERELLA CRIMINAL que et portarà directe a la Model. O tornaràs el que deus?...I preparat que ja saps q la rebuda a la presó per part del 70% d´immigrants serà de les bones.