Publicitat
Política · 19 de Maig de 2021. 10:22h.

Anglada ja pot tornar a ser candidat

Veu “una mà negra” de JxCat en la seva inhabilitació

Anglada ja pot tornar a ser candidat

El president de Som Identitaris, Josep Anglada, ja pot tornar a ser candidat una vegada que aquest 20 de maig acaba el període d'inhabilitació de dos anys que li va imposar l’Audiència de Barcelona.

Per Anglada, aquella sentència “va ser injusta i una autèntica vergonya d’un poder judicial segrestat pels interessos de determinats partits polítics”. En aquest sentit, el president de SOMI sempre ha tingut clar que “al darrera d’aquella sentència hi havia una mà negre amb interessos polítics i que ha acabat afectant la vida democràtica del consistori vigatà”. Una mà negra, que segons Anglada, “va imposar els tribunals el que no podien aconseguien mitjançant les urnes”.  

Anglada té clar que “la seva inhabilitació va servir per afavorir la majoria absoluta de Junts per Catalunya i vist la feblesa dels partits de l’oposició que hi ha en el consistori vigatà, els únics que han sortit perjudicats han estat els ciutadans de Vic”.    

Finalment, el president de SOMI ha assegurat que “des d’ara el compromís del nostre partit és començar a treballar de cara les municipals del 2023 amb l’objectiu de tornar il·lusionar als vigatans decebuts amb la disbauxa que hi ha al consistori vigatà”. 

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Marcial Heredia, sigaleru del luz de gas, 19/05/2021 - 14:46

Si triunfa en Vic es dels nostres, tantos vigatones no pueden estar equivocados. Llega tarde pero se le puede hacer un hueco en la coalición. No es ultraderecha, no desentonará al lado de rufián.

#2 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 19/05/2021 - 12:45

Que vaya a JxCat,estará como en casa

#1 Ramon, Barcelona, 19/05/2021 - 11:50

En el fons l'Anglada i JxCat són la mateixa ultradreta catalana, reaccionària i xenòfoba ...