Publicitat
Política · 22 d'Octubre de 2010. 12:13h.

Anglada no paga el lloguer de la seu de Barcelona

Plataforma per Catalunya ha més de 5.000 euros

Plataforma per Catalunya no paga el lloguer de la seu electoral de Barcelona, segons informa El Mundo. El partit liderat per Josep Anglada no paga el lloguer des de fa sis mesos i un jutge ha admès una demanda que reclama el desnonament.

El deute del partit pel despatx s'eleva a 5.104 euros. Tot i això, Josep Anglada nega els impagaments i s'escuda en que el lloguer no està a nom de Plataforma per Catalunya.

Fonts oficials de Plataforma x Catalunya han afirma que "El Mundo s'ha equivocat de valent" perquè "és veritat que hi ha un desnonament, però no el del propietari del local". "El local -han afegit- és d'un militant que l'ha cedit, però el diari s'ha equivocat de persona".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Sol, Madrid, 22/10/2010 - 20:31

Esta es la clásica chapuza de la prensa !!!
Crea dudas y siempre habrá algún tonto que se lo crea ...
A ver si empezamos a ser europeos de una vez votando PxC, la formación que más se acerca al deseo de todos los ciudadanos comprometidos con la supervivencia de su nación y de su continente

#2 Fran, Llinars, 22/10/2010 - 14:01

Es el seu problema, pero aqui els partits tenen deutes descomunals amb entitats bancaries i no passa res,fan 1 canvi d favors i au.En Carod tampoc paga les multes d transit...be,per no pagar els politics catalans no paguen ni els peatges.

#1 BCN, Pol, 22/10/2010 - 13:36

Vaja, això de no pagar el lloguer no està bé... ben bé semblen pèrfids immigrants i no honrats ciutadans espanyols i catòlics.

PxC = fexisme

http://www.racocatala.cat/forums/fil/119982/pxc-rabiosament-anticatalanista-dextrema-dreta