Publicitat
Política · 24 de Març de 2010. 10:23h.

Anglada 'pesca' al PPC

Una excandidata al Senat s'incorpora a Plataforma x Catalunya

Anglada 'pesca' al PPC

Josep Anglada amb Sandra Roig

El líder de la ultradretana Plataforma x Catalunya, Josep Anglada, ha fitxat l'exregidora del PPC  a l'Ajuntament de Castellar del Vallès a la legislatura 2003-2007, Sandra Roig Garay, que "s'incorpora com a membre de l'executiva de PxC a la comarca del Vallès Occidental, on posarà tota la seva experiència per ajudar a expandir el partit i organitzar les llistes de cara a les eleccions municipals de 2011 on PxC té confirmades candidatures a llocs tant importants com Terrassa, Sabadell i Rubí entre d'altres i encapçalarà la candidatura a l'alcaldia a l'Ajuntament de Castellar del Vallès".
 
El partit ultradretà destaca que "un dels fets més destacats de la seva acció i on demostra la seva vocació de servei ciutadà i les seves mans netes a la política - una de les principals premisses de PxC-, va ser la renuncia al seu sou de regidora al moment en que va deixar de sentir-se identificada amb les postures del partit i l'oferiment per part d'ella a donar el seu sou a qualsevol entitat social que el necessités. Finalment va recaure a la protectora d'animals, qüestió que va suposar l'admiració per part de persones de tots àmbits ideològics".

Durant la seva trajectòria al PP va presentar-se com a número dos de les llistes del senat per Barcelona a l'any 2004 on va treure 426.712 vots, un 14'39 % del total. Aquest mateix any encapçalava la llista d'Alberto Fernandez Diaz.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Maite Martínez, Barcelona, 28/03/2010 - 10:13

Creo que PxC defiende lo que muchísima gente de izquierdas o derechas piensa. A mí me resulta indispensable la existencia de una agrupación de estas características en el Parlament.

En cuanto al PPC, todos sabemos que no defienden más que los puestos.

#24 EspaÑol, Barcelona, 28/03/2010 - 03:57

Anglada es un español ejemplar, que en su momento fue leal al regimen franquista en contra de separatistas, rojos y masones destructores de la nacion, y ahora sigue defendiendo claramente esos principios de patria, orden y justicia. Arriba España.

#23 josepxicot, barcelona, 25/03/2010 - 16:20

Mica a mica s´ompla,la pica,el futur passa pels partits identitaris,que facin feina,el
pasat ja ès història.Envant PxC,s´ha de
fitxar el millor de cada lloc,als pobles ja el
millor dels partits,els més coneguts i capa
ços.

#22 Anna, Vallirana, 25/03/2010 - 15:28

El meu vot ja el té pescat també. De votar Esquerra a PxC. I estic totalment convençut que farà més per Catalunya que cap de tots aquests q es fan passar per nacionalistes i després perden el cul per pactar unes engrunes a Madrid.

#21 una altra montse, xx, 25/03/2010 - 12:49

aquestes coses son les que fan perdre la fe amb la política i els polítics, mare de Deu, com diu la dita "ver para creer" no se m'acut res més, si gent així ens ha d'arreglar el país, anem bé!