Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2011. 12:43h.

Anglada rebutja mantenir "qualsevol tipus d'ajudes a immigrants"

El líder de la ultra PxC assegura que amb la crisi "la tensió i conflicte estan servits"

Anglada rebutja mantenir "qualsevol tipus d'ajudes a immigrants"

Anglada, en una foto d'arxiu

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha assegurat que “és impossible que en aquest complex context al que ens enfrontem se segueixin mantenint qualsevol tipus d'ajudes a immigrants.

Per al líder de la formació ultradretana "la tensió i conflicte estan servits" a causa de "l'agudització de la crisi econòmica i social posarà en evidència una progressiva contradicció entre la casta financera i els seus criats governamentals i el conjunt de la nostra societat. La tensió i conflicte estan servits".

En aquest sentit, Anglada ha dit que "la situació és dramàtica i totes les ajudes de qualsevol tipus han d'estar íntegrament destinades als autòctons. Els nostres diners per a la nostra gent”.

“Només des de la nostra postura identitària, social i de defensa de la nostra comunitat popular enfront d'especuladors internacionals, polítics servils i immigrants paràsits, podrem trobar una sortida coherent a aquesta macro-crisi de la que encara no sabem la seva autèntica dimensió”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#15 Judit, Lleida, 18/12/2011 - 19:26

Suposo que els ajuts a la feria d´abril, centros extremenyos etc... també els vol retirar plataforma x catalunya? jajajaj sou patètics!

#15.1 angel, krddu, 18/12/2011 - 23:30

doncs si, es clar que si dona.

#14 angel, krddu, 17/12/2011 - 21:20

hi han molts hipòcrites, de tant criticar als immigrants i voten a PP, PSOE ò CyU. No voten PxC perque diràn que ets fatxa. doncs, si fatxa i què? les ajudes pels autoctons i no pels immigrants de vividors, que van amb mercedes, audi, bmw, adidas, nike. PROU. que s´en vagin.

#13 Joan, Manresa, 17/12/2011 - 19:46

És el propi sistema el que provoca aquesta allau d´immigrants els governs no hi poden fer res perque ells mateixos s´han lligat les mans, el que proposa la PxC seria bloquejat pel Tribunal Constitucional, els Tribunals europeus i els nostres propis jutjes.Estem davant del govern dels jutges.

#12 Miquelot lo Lladre, Barcelona, 17/12/2011 - 16:26

Aquest és l'unic partit que manté una postura raonable en el tema de l'inmigració. Aviat molts us penedireu de no haber-lo votat.

#12.1 bert, bcn, 17/12/2011 - 18:11

Els ciutadans han preferit votar als seus propis enemics, en lloc de votar als amics de la PxC. Ja ho lamentaran (ja ho lamentem).

#11 JOAN, Manresa, 17/12/2011 - 11:12

Els immigrants deixaran de vindre quan no hi hagi res per repartir, molts sudamericans marxen perque ja es viu millor allà, igualment molts magrebis als països árabs petrolers es viu infinitament millor que aquí i sense impostos mentre nosaltres vivim fregits amb pagos.Europa cada vegada més pobre.