Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2010. 14:10h.

Anglada s'apropia del "mans netes" d'ERC

El líder de la ultradretana PxC aposta per "una regeneració de la vida política catalana"

Anglada s'apropia del "mans netes" d'ERC

Josep Anglada

El president de Plataforma per Catalunya (PxC) i candidat a la presidència de la Generalitat, Josep Anglada, s'ha apropiat del "mans netes" d'Esquerra. ”Plataforma per Catalunya va cap al Parlament amb les mans netes, amb voluntat regeneradora, de manera que tot el pes de la llei recaigui sobre els corruptes”, ha assegurat.

En aquest sentit, ha afegit també que “Plataforma per Catalunya s'uneix a la indignació dels ciutadans catalans i vol fer-los arribar l'esperança que és possible una altra forma de fer política, i que ja no és possible confiar en partits que s'han enfangat en la corrupció i han generat trames corruptes institucionalitzades”.

Anglada ha aprofitat la seva estància a les Terres de l’Ebre per manifestar que “un dels eixos clau de l'acció política de Plataforma per Catalunya (PxC) és la regeneració de la vida pública catalana i el desallotjament d'una casta política podrida que està arruïnant la societat”.
 
Per a Anglada, Plataforma per Catalunya “no pot per menys que mostrar el seu més absolut rebuig al clima de corrupció generalitzada en els partits tradicionals tal com pot observar-se en els casos Millet o Palau i Pretòria”. Cal recordar que “tots aquests diners sostrets, i no recuperats, surten dels contribuents, als quals s'espolia de diverses maneres, fins i tot al marge de la llei”, ha afirmat el líder ultradretà.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Paradox, lleida, 05/08/2010 - 22:05

Sr. Anglada, te el meu vot i de molts dels meus familiars i amics, si fa una bona campanya, amb seny i fermesa pot tindre per ben segur que guanyareu uns quants diputats, a veure si d'una vegada fotem fora al tripartit que ho ha trinxat tot.

#7 JORDI, SALT, 05/08/2010 - 09:36

a proximes elecciona PXC te elmeu vot, Fart de inmigrant que crean inseguretat ,violencia,delinquenia,que s´han apropiat dell nostres barris ,que nomes viuen deles ajudes socials,i que lamajoria no treballen ni volen treballar,per tots ells EXPULSIO JA!!

#6 No dormo a la paya, Vich, 04/08/2010 - 23:42

Tots els polítcs abans de remenar-ne tenen Mans Netes...però se les embruten desseguida. Posi en clar Sr. Anglada quines mesures aportarà per a evitar que els seus s'enfanguin així que entrein al Parlament. faran un jurament damunt la Biblia ??

#5 Carles, BCN, 04/08/2010 - 20:14

Anglada t\'has convertit amb l\'esperança de molt catalans. Gràcies pel que estàs fent.

#4 REALISTA, Barcelona, 04/08/2010 - 18:44

Srs. Manel i altres com vostè, si no llegissin tants teveos com l´Avui, El Punt, AD, etc... i s´informessin sabrien que l´Anglada no va ser expulsat mai, ni ha tingut mai treballador en ningun lloc. Tot es una maniobra contra un partit molest. Votaré.