Publicitat
Política · 18 de Novembre de 2009. 13:32h.

Anglada se sent "assetjat"

Plataforma per Catalunya recorre la sentència per agredir un menor

Anglada se sent "assetjat"

Anglada, en una imatge d'arxiu

Anglada se sent "assetjat"

Plataforma per Catalunya recorre la sentència per agredir un menor

Plataforma per Catalunya ha emès un comunicat on denuncien una "campanya de desprestigi contra el President de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada Rius, impulsada per grupuscles marginats". En aquest sentit volen puntualitzar, sobre l'agressió a un menor d'Anglada Rius,  que "al no estar d'acord la recorrem i no la comentem"..

També lamenten que "en el present any 2009 han estat vàries les ocasions que s'ha intentat dur als Tribunals al nostre president, unes vegades imputant-li fets que mai es van poder provar i fins i tot davant la Fiscalia General de Barcelona, conductes xenòfobes que mai es van acreditar, pel que, no existint condemna ferma alguna fins al dia de la data, com ho proven els informes d'aquesta Fiscalia i les resolucions judicials expressades".
 
"És evident, que PxC és un Partit Polític, que neix precisament a Vic, i els principis del qual es troben perfectament arrelats en la nostra cultura catalana, sempre oberta a l'acollida d'aquells  qui busquen una millor vida en la nostra terra".
 
"El fet, davant l'atonia, que el Govern Central i el Municipal a través dels seus Ajuntaments, ha tingut en la total mancança de control en el compliment de les lleis d'acollida, amb l'increment enorme d'atur i lògicament un augment sensible de la delinqüència, no poden ser bandera per a l'assetjament constant que aquest partit i el seu president vénen patint, encara que això només signifiqui, el clar camí cap a un pròxim èxit electoral", conclouen.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Patuleio, Barretines de Dalt, 19/11/2009 - 14:13

Anglada, ja saps que fas nosa. Ja ho tenen repartit. Però t'esperem perquè els hi fotis un cul com un tomàquet a aquesta colla de polítics mamadors. Per cert, com és que a botigues musulmanes es venen productes de marca blanca dels supers? No hi caieu?

#9 Ben Arrowsmith, bcn, 19/11/2009 - 10:08

Si voleu saber qui és l'Anglada realment, mireu això i no us deixeu enganyar:

http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA

Està a l'altura de l'Aída Nízar :-)

#8 Albert, Manresa, 19/11/2009 - 09:34

Anglada estem amb tu

#7 Ramon, Barcelona, 19/11/2009 - 09:31

Anglada = Alicia Sanchez Camacho = Iceta = Montilla = Xavier Sarda = Boadella = Pau Gasol = Chacon
Escoria de Catalunya

#6 Ben Arrowsmith, bcn, 19/11/2009 - 09:28

El "sin embargo" Anglada és un fatxenda que no mereix més atenció de la que ja ha obtingut. El seu discurs és pobre i de poc nivell.