Publicitat
Política · 17 de Gener de 2010. 12:01h.

"Anglada serà el pròxim alcalde de Vic"

El líder ultradretà diu que l'alcalde de Vic "ho ha reconegut aplicant part del programa del meu partit"

"Anglada serà el pròxim alcalde de Vic"

Josep Anglada, el líder de PXC

El líder de l'ultradretà Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha assegurat que "serà el pròxim alcalde [parla en tercera persona d'ell mateix]. El propi alcalde ho ha reconegut aplicant part del programa del meu partit".
En aquest sentit, i preguntat per si és xenòfob, racista, ultradretà i demagog, Anglada diu que "és el que em deia l'alcalde de Vic, fins que al final no ha tingut més remei que aplicar els meus criteris sobre immigració. Que m'insulti em dóna el mateix. Però la realitat és la qual és. Benvinguts al club de Plataforma *per Catalunya".

En una entrevista a El Mundo ratifica el que va dir en el programa 'La cadira elèctrica' d'e-notícies sobre les seves aspiracions a les eleccions al Parlament. "El primer objectiu és obtenir representació en el parlament de Catalunya. Esperem treure entre 90.000 i 120.000 vots, ho dóna una forqueta d'entre quatre i vuit diputats", ha dit.

El líder ultradetrà considera que la solució a Vic passa per "primer, atendre els ciutadans i després als immigrants. L'actual paternalisme a favor dels immigrants és injust. Avui, a Vic, i en tota Espanya, un immigrant té prioritat davant un autòcton. Primer cal atendre els problemes de la gent d'aquí, i després, si es vaig poder, s'absorbeix la immigració necessària. Els que no puguin ser absorbits i atesos no té sentit que caminin pel carrer, obligats a delinquir per a sobreviure. Això crea inseguretat i impossibilita la convivència. I és el que més racisme genera".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 vicente, valencia, 07/03/2010 - 22:06

Lo que este señor es un sinverguenza, me parece increible que opine de esa forma de los musulmanes, y si de mi dependiera jamas en la vida seria alcalde ni de la aldea más pequeña de España. falso, deberias conocer antes alguien de criticarlo, aleman.

#19 linsai, lleida, 17/02/2010 - 11:53

pues yo opino que este señor en parte tiene razón ( no en todo ) pero esque el tercer mundo no esta fuera de europa solamente, pues muchas familias de el pais pasan hambre y són ignoradas xk???

#18 pep, tora, 25/01/2010 - 23:05

hasta els cullons dels politics y els seus discurs per anormals. "independencia, no volem res amb madrit": hala, toma musulmans

#17 Pau, Sùria, 18/01/2010 - 15:34

Escribo en castellano en homenaje a todas las personas venidas del resto de Espanya que han contribuido con su trabajo a la construcción de Catalunya. Anglada tendrá un pasado pero se vive en el presente y el futuro. Sense por Visça Catalunya y Espanya!

#16 Andreu Puig, Barcelona, 18/01/2010 - 11:41

La Vanguardia els hi dedica l´acudit d´ avui.
Aquest Anglada esta imparable i ull viu que tots els fatxes de la resta d´Espanya amb el Canduela i la seva Democracia Nacional tb estan envalentonats.