Publicitat
Política · 26 de Març de 2013. 14:12h.

Anglada: "S’ha de començar a reduir les ajudes a immigrants"

El líder de la ultra PxC diu que cal "prendre exemple de països europeus com el Regne Unit"

Anglada: "S’ha de començar a reduir les ajudes a immigrants"

Imatge d'una informació de 'La Vanguardia' d'avui dimarts

El president de Plataforma per Catalunya (PxC) Josep Anglada, ha manifestat que “hem de prendre exemple de països europeus com el Regne Unit, on el seu primer ministre ha anunciat que procedirà a un enduriment a les ajudes que reben els immigrants per poder reduir l’entrada de més estrangers”.
 
Anglada creu que aquesta mesura s’ha d’aplicar ja al nostre país, “no podem continuar acceptant l’entrada de més immigrants quan no els podem assegurar un lloc de treball, no podem continuar acostumant els immigrants a mantenir-los a canvi de res” ha manifestat.
 
El líder identitari ha expressat el seu malestar amb el bonisme que s’ha practicat fins ara: “ja n’hi ha prou d’aquest bonisme dels partits parlamentaris que han permès que molts dels immigrants s’aprofitin de la nostra generositat per viure de gorres” afegit  “si el nostre sistema no els hagués donat carta blanca per aprofitar-se de tots els nostres serveis públics, estic segur que ara no tindríem tanta immigració vagant pels carrers de les nostres ciutats”.
 
Per finalitzar, Anglada ha estat molt contundent quan ha dit que “aquest descontrol del partit PP i del partit PSOE sobre la immigració ha fet que ara el percentatge d’immigrants sigui tan alt” i ha deixat molt clar que “els immigrants que delinqueixen i es demostra que no busquen feina han de deixar de percebre qualsevol ajuda i expulsar-los els seus països d’origen”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 Mustafa, barcelona, 26/03/2013 - 23:50

anglada tonto del Bote !! quan aquest ministre diu els inmigrants , hi inclouen els europeus , és a dir , espanyols, italians, almenys etc . Jajajaja saben que fer o sigui , la norma la veig bé , ni pels espanyols : i segons m'han dir hi ha molts espanyols que hi viuen ..

#14 joan, manresa, 26/03/2013 - 18:21

tinu.),lo matex amb l'educació--llars infantils i Primaria--,només cal veure en directe .Yan colegis que un autocton es el "foraster",u mamem directament,i no direm noms...,lo matex amb el habitatje,i podríem afegir llum,aigua i gas..,o no???Tot se sap.Repetim el TOT PER RES portará a conflictes

#13 Pep, Reus, 26/03/2013 - 18:21

Un país organitzat , el que faria es permetre l´entrada a : turistes; refugiats; estudiants; residents autoritzats i els immigrants que pugui atendre els seus serveis sanitàris, educatius i socials, els demés NO fan res a casa nostra. Si penquen s´acredita amb la declaració d´hisenda, prou !!

#12 joan, manresa, 26/03/2013 - 18:17

tinu.)que alguns reconexarán els merits de dir aquestas veritats.Potser tampoc es pot ser tan radical...,pro a grans mals,grans remeis.Tenim una immigració galopant--en marchen pro entren el doble--El " TOT PER RES" ya no val.La Sanitat no pot ser universal o internacional.Es nacional(cont

#11 joan, manresa, 26/03/2013 - 18:11

El Casal,18,10 h.-Si no fós perqué axó no es porta--la filosofía del Sr. Anglada--,la tertulieta reconex que mai lem votat (tots 7),reconexem que aquest home diu veritats com temples,i las pot dir perqué politicament no te responsabilitats.Trist pro real.Vindrá un día-per sort o per desgracia-(co