Publicitat
Política · 15 de Novembre de 2018. 16:47h.

Anglada torna a la càrrega

El regidor de Vic funda un partit per a tota Espanya

Anglada torna a la càrrega

El regidor de Vic i líder de Som Identitaris, Josep Anglada, constituirà aquest dissabte el seu projecte polític en l'àmbit estatal a Madrid. La reunió constituent, en la qual participaran representants d'una desena de comunitats autònomes, pretén arribar a un acord un per tal d'aconseguir "el gran projecte identitari de referència a Espanya".

L'esdeveniment permetrà posar en marxa les estructures regionals i es nomenaran els respectius delegats. També es definirà l'organigrama del partit, es discutirà l'estratègia a seguir de cara a les eleccions municipals i es fixarà data pel Congrés nacional constituent del partit.

Anglada ha afirmat que "la defensa de la nostra identitat col·lectiva enfront d'altres civilitzacions és molt més important per al nostre esdevenidor que les actuals disputes territorials".

El líder del partit, ha assegurat que "en una Catalunya habitada majoritàriament per musulmans l'únic fet diferencial seria l'aplicació rigorosament de la xaria i la imposició de l'àrab com a llengua vehicular. Només l'identitarisme posa en valor el que ens uneix per sobre del que ens diferencia. Només des de la defensa de l'identitarisme es pot vertebrar als espanyols de diferents ideologies i de diferents procedències".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Petersellers, Bcn, 16/11/2018 - 08:31

Anglada mejor quedate en Vich y no salgas

#4 Apu, Bcn, 16/11/2018 - 01:50

El que teniu de bo els fatxes és que esteu súper dividits i sempre acabeu a hòsties entre vosaltres.

#4.1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 16/11/2018 - 10:21

Eso comentaban esta mañana Puigdemont y Junqueras... ¡Ah no, que no se hablan!

#3 La Pepita del Raval, Cadaques, 15/11/2018 - 22:47

En Vic hay muchos musulmanes?

#2 Capit@n España, Purgandus populus!!, 15/11/2018 - 21:37

Vic, el melic del mon. Extranya barreja de boira, porcs, capellans, racistes i separates. Apa pot ser em podia haver estalviat alguna paraula i tot.

#1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 15/11/2018 - 19:21

Lo que nos faltaba.. No se combate al nacionalismo con nacionalismo. No se combate al racismo y la exclusión con más racismo y exclusión. Expaña ha de estar cohesionada por la tolerancia y unida por la diversidad. Para intolerantes ya tenemos a los indepes.
Esas proclamas son extrema derecha.
Identidad si. Rechazo no.