Publicitat
Política · 6 de Juliol de 2012. 16:17h.

Anglada tracta la CUP d'"escòria"

Són la "kale Borroka a la catalana" afirma el líder de la ultradretana PxC

Anglada tracta la CUP d'"escòria"

Anglada, en una imatge d'arxiu

Josep Anglada, líder de l'ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC) ha titllat la CUP d"escòria" i ha dit que són la "kale borroka a la catalana". Anglada, després que un dirigent de la CUP digués  "desgraciat i racista" Robert Hernando, ha assegurat que "no és la primera vegada que PxC ha hagut d’interposar denúncies contra membres de la CUP".

El líder identitari s’ha referit també als últims aldarulls protagonitzat per col·lectius antisistemes segons ell "vinculats a la CUP, Maulets i altres moviments antifeixistes" a la ciutat de Vic  la matinada del dissabte passat, segons una nota policial  "es dedicaven a tombar i/o posar contenidors i altres objectes –com una pedra de grans dimensions i una barra de ferro- al mig del carrer, així com a tombar jardineres també sobre la calçada".

En aquest sentit Anglada ha manifestat que "em preocupa l’actitud cada vegada més repugnant d’aquest grups antisistemes, antidemocràtics, violents i feixistes", afegint, que "aquesta és l’escòria que tindrà d’aguantar Catalunya el segle XXI".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#26 david, bcn, 09/07/2012 - 13:56

En aquest link es pot veure qui és realment el criminal, el feixista i l'assassí, aquest cop, per sort, en grau de temptativa

http://www.llibertat.cat/2012/07/un-dels-nazis-empresonats-per-l-agressio-feixista-de-manresa-es-candidat-de-pxc-18557

#25 LLanso, Tiana, 08/07/2012 - 19:28

La CUP pot tenir defectes i virtuts, però el que si es cert es que PxC son una colla (per dir alguna cosa) de neonazis que cal extirpar de la nostra societat.

#24 laura, barcelona, 08/07/2012 - 00:31

Si ho som! som la part més radical d'un jovent majoritari a Catalunya, i que?, tu ets un exfalangista que t'has ficat en aixó per interes privat, perque estas gravat en un documental de fa anys. L'independentisme creix, es un fet.

#23 Katakruk, Barcelona, 07/07/2012 - 21:31

Quina llàstima que no publiquin això:
"Un candidat de Plataforma per Catalunya, entre els detinguts per l'agressió neonazi a Manresa."

Això sí que és bèstia i no els 4 twits que pugui fer un de la CUP!

#20 Santi, Mataró, 07/07/2012 - 17:31

Hombre menos mal,... algo sensato. De vez en cuando ya va bien oir algo sensato como lo que dice el Sr Anglada. La escoria es escoria, antes, ahora y mañana. Qué razón tiene este hombre cuando habla de esta estirpe de babosos vividores de los presupuestos de la Generalidad, sin aportar nada bueno.