Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2011. 10:13h.

Anglada tria de candidat a Barcelona el seu secretari general

L'empresari Xavier Simó vol posar fi a "una urbs en decadència"

Anglada tria de candidat a Barcelona el seu secretari general

Imatge de la reunió

Plataforma per Catalunya ha aprovat el nomenament de l'empresari i actual secretari general en funcions del partit, Xavier Simó, com a candidat a l'alcaldia per Barcelona. PxC considera aquesta candidatura de "vital importància donat el pes que la ciutat de Barcelona té en el conjunt de Catalunya".

En aquest sentit, demanen que "els barcelonins puguin triar un representant identitari que en veu alta i clara, sense mitges tintes ni convencionalismes políticament correctes, que denunciï i doni solucions als problemes reals que pateixen els veïns de Barcelona".

El partit critica "els polítics que els mal governen a l'ajuntament i els seus còmplices de l'oposició que han convertit la en un altre temps puixant i industriosa ciutat, orgull de Catalunya, en una urbs en decadència, sense projecte, on la inseguretat ciutadana, la brutícia, la delinqüència i la immigració descontrolada s'han apropiat de barris sencers on imposen la seva llei".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS, LLEIDA, 03/02/2011 - 22:13

VINGA ANGLADA QUE FOTREM FORA TOTA L'IMMIGRACIÓ ESPANYOLA..TOTS AMB LA PXC

#11 jk, vic, 03/02/2011 - 18:27

se va hinchar de votos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!en vic y manlleu arrasara

#10 Almogàvar , La Sagrera , 03/02/2011 - 18:12

Jo no el votaré. Molts no el votarem, però alguns dels que no el votaran estarien ben contents si sortís regidor. Doble moral? Donc sí!

#9 anton, bcn, 03/02/2011 - 16:09

El diagnòstic que fa PxC de Barcelona, és el mateix que pensen molts barcelonins i molts visitants. Tant de bò PxC entrés a l'Ajuntament.

#8 Juan , BADALONA, 03/02/2011 - 15:51

Anglada pago las consumiciones del bar, o salió corriendo dejándolas a deber como hace con los alquileres de las sedes???