Publicitat
Política · 4 de Gener de 2014. 10:25h.

Anglada troba "ridícul" que CDC el vulgui dur a fiscalia

"Els nens africans no són els portadors de la identitat catalana per més que ho digui Àngel Colom”

Anglada troba "ridícul" que CDC el vulgui dur a fiscalia

Anglada ha 'replicat' amb aquesta foto d'Àngel Colom

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha titllat de "ridícul" que Convergència (CDC) es plantegi portar-lo davant la Fiscalia per unes declaracions sobre els primers nounats del 2014.

"És ridícul que CDC pretengui processar-me per defensar la natalitat catalana", ha indicat el dirigent de la formació ultra.

Segons el regidor de Vic, "és un mal senyal que la meitat dels nens nascuts el primer dia de l'any a Catalunya siguin immigrants, i insisteixo que els nens africans no són els portadors de la identitat catalana per més que ho digui Àngel Colom".

Anglada ha remarcat que "dona la impressió que el nerviosisme i la precipitació són les notes que defineixen l'acció política de CDC en els últims mesos", alhora que ha considerat com una "mostra d'immaduresa política" l'anunci fet des de les files convergents.

"Que sigui precisament Colom el que hagi dit que em vol portar a la fiscalia entra ja dins del que és còmic. Precisament Colom va afirmar que Catalunya necessita un milió de nens immigrants, jo afirmo el contrari, que Catalunya necessita un milió de nens catalans. De què pretén denunciar-me Colom? De no estar acomplexat davant els immigrants com ell?", s'ha preguntat.

El dirigent de la formació ultra ha conclòs que "Colom ja fa el ridícul amb les seves declaracions, no fa falta que ho faci també en els tribunals. Però si ell vol, allí l’espero", ha reptat.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#15 angel, catalunya no es españa, 08/01/2014 - 00:51

Sr. Anglada, he sigut el teu votant i 4 persones mès. Ara MAI MÈS ET VOTAREM.

#15.1 Daniel Sánchez Mir, Girona, 08/01/2014 - 08:35

Dons a casa meva al contrari. Tant la meva dona com les quatre filles que tinc (5 en total, ja que una m´ha sortit "rana") pensem votar PxC el proper cop. I ho farem gràcies a no ser separatiste i demanar una tercera via de seny i diàleg, que per altre part sempre ha estat caracteristic a Catalunya

#15.2 angel, catalunya no es españa, 10/01/2014 - 00:08

Nusé nusé, Catalunya ja será indepedent. Que dius tu de tercera via de seny i diàleg? Si España no volen rès d'aixó.

#14 Pere, Comarca Garraf, 04/01/2014 - 22:55

Si Arnau Mir de Tost, Jaume I, Rutger von Blum, Roger de LLúria, i fins hi tot Carles Martell, Ana Maria de Soto i Agustina d`Aragó, ressuscitessin, ESTIRARIEN DE LES ORELLES AL POLITICS, principalment als de CiU, (CD i UD de Catalunya) per no defensar aquesta terra i la seva identitat.

#13 Núria, Vallès Occidental, 04/01/2014 - 22:07

(4) Està clar, doncs, que si seguim amb aquesta actitud submissiva i acomplexada, i els influxos migratoris i les tendències demogràfiques es mantenen, a Occident li queden dos telediaris, i gràcies. Cal un partit que sàpiga explicar això de manera molt diferent a com ho fa la PxC de l'Anglada.

#12 Núria, Vallès Occidental, 04/01/2014 - 22:05

(3) A Occident i també a Catalunya, la correcció política ha arribat a tals extrems que ens acomplexa ressaltar els nostres trets culturals, identitaris i, fins i tot, racials. Oi que fa "angúnia", la paraula "racial"? Doncs no n'hauria de fer; és tot fruit de l' acondicionament que patim (segueix)

#11 Núria, Vallès Occidental, 04/01/2014 - 22:02

(2) Vejam si m'explico: No crec en la multiculturalitat, ni a Catalunya, ni enlloc. Una societat necessita uns valors comuns i homogeneitzadors, que donin als seus integrants un sentiment de pertinença i d'identitat. Tolerant i fins i tot enaltint cultures de l'edat mitjana es fa molt de mal (seg)