Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2011. 12:15h.

Anglada troba una "aberració" que els marroquins votin

"Al segle XXI farà falta una nova reconquesta enfront de la invasió migratòria"

Anglada troba una "aberració" que els marroquins votin

Anglada, durant la visita a Polinyà

El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha afirmat que "és una aberració i traïció la possibilitat que més de mig milió de marroquins que viuen a Espanya puguin votar en les properes eleccions municipals".

Anglada, que aquest dissabte i coincidint amb la festa major s'ha desplaçat fins a Polinyà per a visitar la ciutat del Vallès Occidental, ha donat les gràcies al regidor de PxC Siquem Cobacho per la tasca política realitzada i ha afegit que "Polinyà necessitava una força identitària amb un fort missatge social, com és Plataforma per Catalunya".

"Els resultats electorals han demostrat que els partits tradicionals s'han desentès dels problemes reals de la gent de Polinyà i el poble ha donat el seu suport a noves opcions com la nostra. Un 9,40% és un gran resultat que ens ha deixat a les portes del segon regidor", ha afegit.

El líder de PxC també ha explicat que "al segle XXI farà falta una nova reconquesta, enfront de la invasió migratòria i enfront de la casta política que la promou i empara". "És una aberració i traïció vergonyosa per part del govern, la possibilitat que els més de mig milió de marroquins que viuen a Espanya puguin votar en les properes municipals", ha comentat.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#35 YouSSef, barcelona, 12/07/2011 - 22:00

Tengo un sueño, un solo sueño, seguir soñando. Soñar con la libertad, soñar con la justicia, soñar con la igualdad y ojalá ya no tuviera necesidad de soñarlas.

#35.1 angel, cardedol, 12/07/2011 - 22:44

igualtat? que igualtat? estem a Catalunya i no Marroc, si teniu medicaments de franc i jo com català tinc de pagar, això es igualtat?

#34 YouSSeF, barcelona, 12/07/2011 - 21:58

Tengo un sueño, un solo sueño, seguir soñando. Soñar con la libertad, soñar con la justicia, soñar con la igualdad y ojalá ya no tuviera necesidad de soñarlas.

#33 Ramon, girona, 12/07/2011 - 10:07

La unica solucio es PXC

#32 españolito, barcelona, 12/07/2011 - 07:05

Es de sentido comun que habiendo casi 5 millones de parados ,el 45% de jovenes sin empleo y sin posibilidad de encontrarlo , mas de un millon de personas en el umbral de la
pobreza ,peligrando nuestra forma d vivir,nuestras tradiciones costumbres ,idioma, es una amenaza que no se regule la inmigraci

#31 Un qualsevol, gaia, 11/07/2011 - 23:36

No segueu burrus...Per molt que hem costi dir-ho, el marroquins no teneng gaire clar que significa la paraula democracia, i molt menys , drets humnas... Vos podeu enfotrer tot el que vulgueu...pero el dia que per anar al ajuntament siga obligatori que ho façi un home, ja hem xerrarem...