Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2010. 13:18h.

Anna Arqué és l'escull

La número dos de Laporta impedeix l'acord amb Carretero

Anna Arqué és l'escull

Anna Arqué, en un acte de Barcelona Decideix

La número dos de Laporta, Anna Arqué, que és també la portaveu de la Coordinaroa de les Consultes per la Independència, és ara per ara el principal escull per arribar a una llista única entre Democràcia Catalana i Reagrupament, segons ha sabut e-notícies. Arqué no ha atès els tres trucades d'e-notícies des de divendres passat.

Les negociacions entre ambdues formacions es van trencar abans de l'assembla de Reagrupametn del passat dia 10. Al final, Laporta no va anar ni com a convidat i, a la manifestació de la tarda, també va preferir situar-se al marge de Reagrupament

Arqué, que va començar de portaveu de la Coordinadora  s'ha guanyat la confiança de Laporta, i ja s'ha parlat que podria anar de número dos en una eventual candidatura. Però en canvi aixeca suspicàcies en Carretero, que considera que és acaba d'aterrar en l'independentisme, segons les fonts consultades.

L'exconseller de Governació va deixar clar en l'assemblea que Reagrupament era la formació més sòlida i que havia estat capaç d'omplir tres cops un recinte com el Palau de Congressos de Barcelona, amb capacitat per a 1.500 persones. L'elecció d'Arqué com a número dos desplaçaria també Sandra Lomas, candidata de Reagrupament, com a mínim al cinquè lloc per Barcelona.

Les negociacions haurien provocat també la tensió entre Carretero i Carandell, favorable fins i tot a acceptar la proposta de Laporta, ja que la vice-presidenta de Reagrupament és conscient que la presència d'aquest últim a la candidatura és imprescindible per aconseguir representació parlamentària.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#46 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA //*//, 07/09/2010 - 12:14

La independència no és un privilegi , la independència és un dret ! !
CATALUNYA ES UNA NACIO AMB MIL ANYS D 'HISTORIA ,AMB UNA CULTURA I UNA LLENGUA PROPIA I AMB VOLUNTAT D ' ESDEVENIR UN ESTAT INDEPENDENT DINS DE LA UNIO EUROPA ;
VISCA CATALUNYA LLIURE

#45 Artur Acosta, BARCELONA, 21/07/2010 - 01:55

M'agraden l'Arqué i la Carandell, que s'apuntin ambdues de número 1 a les llistes i els dos gallets: Joans que vagin darrera.

#44 Pep, Barcelona, 20/07/2010 - 18:06

Desconec el CV de la Sra. Arqué, però per ser independentista s'ha de tenir algún pedigrí que invalidi les seves capacitats?

Deixem-nos d'idioteses i de comportar-nos com els partits políítics clàssics. O és que Rcat, etc, són iguals que

#43 Jordi, Barcelona, 20/07/2010 - 13:03

Ja em perdonarà la Sra. Arqué, però a part de ser una desconeguda en l\'esfera independentista, ja em direu qui és per convertir-se en un escull de res

#42 Dan, Barcelona, 20/07/2010 - 10:29

Unitat companys, es necessari que aneu tots plegats, la ciutadania ho reclama, l\'Anna no és un escull sino un pont, aneu errats i serà ella la que ajudi a que totes les formacions arribin a un acord, confiem en la seva capacitat.