Publicitat
Política · 14 de Febrer de 2020. 12:59h.

Anna Erra ha presentat només mitja pregunta

La diputada de JxCat va demanar al Govern “els motius de la retirada d'una pancarta” a Vic

Anna Erra ha presentat només mitja pregunta

L'alcaldessa de Vic, Anna Erra, només ha dut a terme una pregunta per escrit al Govern de la Generalitat durant la present legislatura, segons consta en la seva fitxa com a diputada de JxCat al web del Parlament. Va ser, a més, una pregunta formulada de manera conjunta amb el diputat del mateix partit, Ferran Roquer.

En aquesta pregunta, del passat 21 de gener, Erra i Roquer demanen al Govern "pels motius de la retirada d'una pancarta a la plaça Major de Vic l'11 de gener de 2020 per part dels Mossos d'Esquadra". No consta cap aportació més d'Erra en l'apartat 'Activitat i intervencions' del web de la Cambra catalana.

Entre les diferents tasques parlamentàries d'Erra es troben la seva participació a la comissió d'Igualtat de les Persones, comissió d'Afers Institucionals, comissió de Polítiques de Joventut, comissió de la Sindicatura de Comptes i la comissió de Polítiques Digitals i Administració Pública.

L'alcaldessa ha estat notícia aquesta setmana després de reclamar, durant el ple del Parlament, "posar fi al costum en alguns llocs del país de parlar sempre en castellà quan l'interlocutor, pel seu aspecte físic o pel seu nom, no sembli català".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 Quimet lo tronat, Arbucies, 15/02/2020 - 00:17

Erra que erra ... que no se entera.

#3 Cris, Barcelona , 14/02/2020 - 21:05

Supremacista,fea y tonta. Un cuadro de mujer

#2 Josep Pagès i Canaleta LA GENT CATALANA A DE DEFENSAR LA LLENGUA CATALANA ELS ESPANYOLS CASTELLANS NO U FARAN PAS , SEMPRE QUE ALGU PARLI EN DEFENSA DE LA LLENGUA CATALANA , JA LA ATACAN PER TOT ARREU CUAN FA , 14/02/2020 - 14:35

CARLOS Ja Catalans que estimen tan a la nostra Dona que celebren EL SANT VALENTI I SANT JORDI Ja que cuan un Estima de veritat consevol dia es bo per demostrar.li con la estimes .ense impor tar la Data sigui mes Espanyola o catalana . EL AMOR Li importa poc SIGUI SAN VALENTIN O SANT JORDI La Dona lo que li importa es quel homhe la estimi

#2.1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 14/02/2020 - 15:51

Tranquilitzis home, tranquilitzis que li donara un jamacuco i no esta la caixa de resistencia per anar pagant enterros.

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 14/02/2020 - 13:58

Acabo de enterame gracies als amics de TV3 que el Dia dels Enamorats aqui a Terra Santa no es cel.lebra el 14 de febrer sino el 23 d´abril, dia de la onomastica del patriarca del cártel

Atabalat com em tenen esbrinant si reuneixo les condicions minimes per ser acceptat com integrant de la prodigiosa raça catalana se m´havia passat per alt.

#1.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 14/02/2020 - 16:19

Una duda entonces: las bestias con forma humana o aquellos que por nuestro aspecto quizás no parecemos catalanes ¿Qué día tenemos permiso para celebrarlo?