Publicitat
Política · 22 de Setembre de 2022. 18:46h.

Anna Gabriel descarta la DUI

"No ens portarà a ser independents"

Anna Gabriel descarta la DUI

L'exdiputada de la CUP, Anna Gabriel, en una entrevista a La Directa, adverteix que "ni la taula de diàleg amb l’Estat espanyol ens portarà a exercir el dret a l’autodeterminació, ni l’aprovació de la DUI en un parlament ens portarà a ser independents, ni posar sobre de la taula un nou referèndum és la solució última, i ho fa la CUP".

"Es va votar l’1 d’octubre, sí, quina és la força d’aquest 1 d’octubre i d’aquest exercici massiu de votació? El fet que vam guanyar? Vam guanyar en relació amb els vots pel sí respecte als que tenien el no, en relació amb guanyar la independència no vam guanyar, però no per això llancem l’1 d’octubre a la paperera", indica.

"Una DUI al Parlament. De què pot servir una DUI al Parlament? Per ser independents l’endemà? Doncs no, però segurament en un moment determinat pot ser una eina per tornar a accelerar o augmentar el voltatge de tensió política", afegeix.

"Un nou referèndum? Doncs perquè no, si veiéssim que hi ha les condicions i que és un instrument que la gent està disposada a tornar-se’l a fer seu. Hem de parlar-nos més des d’aquí", conclou.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Remember ho tenim a tocar, Chez Titole, 23/09/2022 - 11:17

En 18 mesos.....ho tenim a tocar....ara és l'hora,....mare de Deu Senyor!, quina barra que tenen, ara veuen el que abans no veien? o és que a Suisse se t'obre el servell que abans el teníes bloquejat?, quina banda, tenen el rostre de ciment armat.

#4 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 22/09/2022 - 21:10

Para flipar con esta. Nada más llegar a España, vuelve a cambiar de look para presentarse aquí, en Cataluña, con el uniforme de antisistema. Luego, cuando regrese a Suiza, vuelve a cambiar el look.

#3 Marc de Vich, Vich, 22/09/2022 - 20:09

Madre mía, ¿de que deben de haber hablado con el juez instructor del procés? ????. Que suaves que vienen todos después de hablar con él, unas palabritas y oye parecen recobrar la cordura, ya solo falta, que renieguen de lo volveremos a hacer, de los 30mM€, de los 4800 represaliados... y toda la parafernalia, mano de santo

#2 Lepero, Barcelona, 22/09/2022 - 19:07

Lo mejor para lograr ser independientes es irnos todos una temporada a Suiza, o Bélgica, o Escocia.

#2.1 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 22/09/2022 - 20:16

Y arreglarse todo lo relacionado con la estética todo juntico en casa.
Esperemos que quien nos arregle sepa usar la tijera no la motomami, perdón la motosierra.

#1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 22/09/2022 - 19:07

El juez Llarena las convierte a pares. Que hombre, tú !!!!