Publicitat
Política · 16 de Juny de 2017. 11:12h.

Anna Gabriel fa una crida a prendre el carrer l'endemà del referèndum

"El dos d'octubre hi hauria d'haver un escenari de places plenes"

Anna Gabriel fa una crida a prendre el carrer l'endemà del referèndum

Anna Gabriel, amb Mònica Terribas

La diputada de la CUP, Anna Gabriel, ha fet una crida a prendre el carrer l'endemà del referèndum si guanya el sí. La cupaire ha fet aquestes manifestacions en una entrevista a Catalunya Ràdio quan se li ha preguntat sobre el relleu d'Eulàlia Reguant, que substituirà Josep Garganté a l'Ajuntament de Barcelona.

Gabriel ha dit que "se'ns fa molt difícil imaginar que el 2 d'octubre estarem en un escenari en el qual hàgim de veure qui assumirà les comissions parlamentàries" i ha afegit que "per anar bé, el dos d'octubre hi hauria d'haver un escenari de places plenes perquè s'ha celebrat un referèndum, ha guanyat el sí i perquè la mobilització popular demana que es facin efectius els resultats i que es defensi aquest exercici de sobirania".

La portaveu de la CUP ha dit que la gent hauria de sortir per "empènyer les institucions a implementar els resultats, per demostrar que això és una voluntat majoritària de la gent si és que ha guanyat el sí, per fer una demostració a aquests agents internacionals, que aniria bé que reconeguessin aquesta declaració d'independència que hauríem de fer; i perquè, evidentment, comença una etapa constituent".

Finalment, Anna Gabriel ha pronosticat que l'endemà del referèndum començarà "una nova etapa de confrontació amb l'Estat" i ha exposat que s'haurà de combinar això amb l'"afany d'iniciar un procés constituent" que, segons ha dit, "és l'única manera que la República catalana se sustenti amb unes bases diferents".

65 Comentaris

Publicitat
#46 Xexo, Premia, 18/06/2017 - 05:50

Como se nota que los politicos son intocables calientan al persona i se esconden con guardaespaldas para que no les pase nada

#45 francisco, amposta, 17/06/2017 - 18:08

Las plazas las puedas tomar ya. Llama a todos los Catalanes y Catalanas a tomar las plazas y paralisa todo un país. No se puede conseguir la independencia con el consentimiento del "Invasor".
No saldrá un estado nuevo de las urnas. Solo piensa en la revolución francesa, anda que no han rodado cabezas por la plaza de la Bastiile!!

#44 XMB, Barcelona, 17/06/2017 - 16:23

La cara es el espejo del alma.

#43 Kropotkin, Vic, 17/06/2017 - 09:16

A la Terribas se le esta poniendo un perfil que da miedo. Si es que esto del esteladismo no podia acabar bien. Ya lo dije yo... Jua, jua, jua,...

#42 Kropotkin, Vic, 17/06/2017 - 08:20

Anna, si sales tu tambien a tomar las calles, por favor duchate.... Jua, jua, jua,...