Publicitat
Política · 11 de Maig de 2016. 10:30h.

Anna Gabriel proposa grups amb "fills en comú”

Considera “pobre” tenir nens en parella perquè converteix les persones “en molt conservadores” i “s’entra en una lògica perversa”

La diputada de la CUP, Anna Gabriel, en una entrevista al Suplement de Catalunya Ràdio que s’emetrà el proper dissabte, confessa que “si pogués formar part d'un grup que decidís tenir fills en comú em satisfaria la idea”. “Com en moltes altres cultures que hi ha en aquest món, on la figura de la paternitat o la maternitat no està tant individualitzada, no se centra en un nucli tan petit com tenim aquí amb la família nuclear”, ha afegit.

Gabriel ha defensat que amb la seva proposta “qui educa és la tribu, i per tant no hi ha aquest sentiment de pertinença del fill o filla que has tingut a nivell biològic, sinó que són tan fills o filles teves els que has tingut tu com la resta. Un format així em satisfaria més”.

“El que tenim em sembla pobre, enriqueix molt poc, i tendeix a convertir les persones que tenen nens i nenes en molt conservadores. Com que vols el millor pels teus, i els teus són molt poquets, perquè són un, dos o tres… s’entra en una lògica perversa”, ha sentenciat.  

Gabriel
Publicitat
Publicitat

200 Comentaris

Publicitat
#168 consol, Granollers, 13/05/2016 - 13:14

Amb tots els respectes sobre opinions per mi sense criteri, els mamifers funcionen tots igual. Nomes en cas de no poder cuidar al fill el cuida un altre del grup. Crec que la formsció ed basica per tenir carrecs com el que te ella.

#167 Manuela, Mollerussa, 13/05/2016 - 11:42

Com es nota que és néta d'anarquistes! El seu avi, el 36, cremava bitllets de banc a la plaça del poble. Creia que tot seria de tots, i els diners no existirien. Els testos retiren a les olles...

#166 valeri, bna, 13/05/2016 - 10:44

Això es un acudit del Jaimito. Nena veste`n a pastar fanc, que fas pena. Independencia ja.

#166.1 A veure si ens entenem, Can Seixanta , 13/05/2016 - 17:01

Hem de ser francs i no embolicar la troca: JXS va considerar necessaria la Cup per continuar el procès. És o no és?, llavors a què treu cap criticar aquells que us varen ajudar? ja sabieu qui eren, o no ho sabieu? hipocresía no, sisplau.

#165 Daniel Pacharan, Barcelona, 13/05/2016 - 10:37

Lady Astor l'hi va dir a Churchill: "si vostè fos el meu marit, l'hi enverinaria el te" i Churchill va respondre "senyora, si vostè fos la meva esposa me'l beuria!"

#164 albert escarré puig, barcelona, 13/05/2016 - 10:00

#153

¡Qué maravilla la idea de Annita. Frente a la base de todo sociedad civilizada, como es la FAMILIA, ella se inventa las granjas comunitarias como portadoras de valores que se MAMAN en familia. Siempre hubo un solo gallo, y muchas gallinas. Gallinas, gallinas y muchos gallos.¡¡Ay madre...!!!