Publicitat
Política · 14 de Setembre de 2022. 12:25h.

Anna Gabriel s'emociona després de veure Llarena

L'exdiputada de la CUP queda en llibertat sense mesures cautelars

Anna Gabriel s'emociona després de veure Llarena

Anna Gabriel ha quedat en llibertat sense mesures cautelars després de declarar aquest dimecres al Tribunal Suprem, davant del jutge instructor de la causa del procés, Pablo Llarena. L'exdiputada de la CUP està processada per un suposat delicte de desobediència per l'1 d'octubre.

En sortir del tribunal -on ha estat menys d'una hora-, molt emocionada, Gabriel s'ha dirigit als mitjans de comunicació. Després d'agrair el suport rebut i manifestar "un record per a totes les represaliades", ha dit que "els principis segueixen intactes" i que "la repressió crea dolor".

També ha explicat que el jutge li ha fet una única pregunta: si havia estat requerida pel Tribunal Constitucional en relació amb la seva activitat parlamentària.

Més enllà d'això, i a l'espera de saber si el jutge arxiva la causa o l'envia a judici, Anna Gabriel --que tornarà a Ginebra-- ha aclarit que no admetia preguntes: "Són quatre anys i mig lluny de casa, estic emocionada i deixaré les preguntes per una altra ocasió".

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#36 BEJOTA, bcn, 17/09/2022 - 12:52

SI YO FUESE SEPARATISTA ,SENTIRIA VERGÜENZA DE TENER ANNA GABRIEL COMO REFERENCIA.

#35 Bocadilldejamoiquesipambtumac, Prados del Merluzar, 16/09/2022 - 10:29

Molt anti sistema i bla bla bla però va anar al molt capitalista, seriós i ordenat país de Heidi i son avi i va deixar de portar pentinat de Click de Playmobil. Encara diran que la culpa és de Madrid!

#34 pepe, Andorra, 15/09/2022 - 11:16

seria interesante saber quien le ha dado un trabajo y en funcion de q meritos tenia ese trabajo. Apuesto por la tipica ONG q depende de la open society, aunque hay varios sospechosos habituales mas. Pq un trabajo en Suiza, no es facil de conseguir si no eres bueno en lo tuyo. Y esta señorita, no tiene pinta de ser buena en nada q no sea demagogia.

#33 FERRANOT, BARCELONA, 15/09/2022 - 10:24

Es indignant que a Suïssa només cobri 100.000 euros amb el nivell de vida tan alt que hi ha en aquest país. Hauria de rebre una asignació de la Generalitat (finançaca amb un impost especial) per arrodonir aquest sou tan escàs.

#32 Gus, Cornella, 15/09/2022 - 07:22

Sueño húmedo cumplido, que seria de esta gente sin el odio a España.