Publicitat
Política · 6 d'Abril de 2022. 11:43h.

Anna Grau acusa Vergés d'afavorir "un cosí"

ERC demana a la diputada de Ciutadans que retiri les acusacions i no ho fa

Anna Grau acusa Vergés d'afavorir "un cosí"

La diputada de Ciutadans Anna Grau ha acusat en seu parlamentària l'exconsellera de Salut, Alba Vergés, d'afavorir "un cosí" amb la compra de mascaretes durant la pandèmia. Malgrat que posteriorment ha admès que no tenia proves, no ha retirat l'acusació del diari de sessions.

"Liciten vostès amb poca transparència. No saben ni volen explicar com es poden gastar seixanta milions en mascaretes, que no se sap si els hi ha venut el germà de l'Ayuso o un cosí de l'Alba Vergés", ha dit en una pregunta al conseller Josep Maria Argimon durant la sessió de control al Govern.

La portaveu d'Esquerra al Parlament, Marta Vilalta, s'ha queixat dels comentaris que ha fet la diputada Anna Grau (Cs) sobre la vicepresidenta de la Mesa, Alba Vergés, per haver "infundat sospites de corrupteles i comparant-la amb Ayuso i tacant l'honorabilitat".

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha donat l'oportunitat a Grau de "retirar aquesta acusació que ha fet". La diputada de Ciutadans ha al·legat que ha fet "una figura retòrica, no tinc cap constatació que cap parent de Vergés hagi comercialitzat amb mascaretes..."

Borràs l'ha tallat perquè "només li he demanat si vol retirar del diari de sessions la insinuació que va molt més enllà d'una figura retòrica". Tanmateix, Grau ha insistit que volia "clarificar" les seves paraules, però la presidenta del Parlament l'ha tornat a interrompre i ha exposat que "ha quedat clar que no les vol retirar del diari de sessions".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#11 joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 07/04/2022 - 10:51

Difamar es propi de Ciutadans.

#10 pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 07/04/2022 - 09:26

Tú difama, que algo queda...

#9 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 07/04/2022 - 09:11

Seguro que ha dado en la diana. Si no es un primo será un hermano, el cuñado, el vecino, un amigo, o algún conocido del novio de su tía. Familias enteras viven de lo público funcionando como un club VIP. Mezclando leches con cuidado.

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 06/04/2022 - 18:37

¡Cuidado si lo dice Anna Grau, aunque ella no tenga pruebas!
Cuando Anna Grau apunta y luego dispara siempre da en un blanco.

#7 Luigi., Barcino, 06/04/2022 - 17:57

Ha sido un lapsus...quería decir el lucero de(l) Alba.