Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2011. 17:46h.

Anticapitalistes ocupa la seu de CatalunyaCaixa

Després d'haver entrat a la de CDC

Anticapitalistes ocupa la seu de CatalunyaCaixa

Imatge de la candidata d'Anticapitalistes al despatx del director

La candidatura Anticapitalistes ha ocupat aquest dimarts la seu de CatalunyaCaixa a Barcelona, després d'haver entrat fa uns dies a la seu de CDC, per a protestar "contra la política de rescats bancaris i les transferències massives de diners públics a les entitats financeres arran de la crisi econòmica". Vàries desenes d’activistes han ocupat la seu de CatalunyaCaixa denunciant "l’enorme cost que ha tingut la injecció pública de diners a les caixes: 17.024 milions d’euros!".

Els activistes de la candidatura, entre ells la cap de llista per Barcelona Esther Vivas i altres integrants de la llista com Oscar Simon numero dos per Barcelona, han exigit que el president de CatalunyaCaixa sortís del seu despatx i rebés als manifestants, per tal de poder-li fer entrega personal de l’exigència que CatalunyaCaixa, i les altres entitats, "retornin els diners públics que són de tots".

Davant la negativa del president d’atendre als manifestants, els activistes s’han dirigit i han entrat al despatx del president de CatalunyaCaixa . Allà han tingut una  discussió política amb el vicepresident de l'entitat, que estava al despatx, per demanar-li que les ajudes a la banca fossin retornades i exigir un altre model de sistema financer.

Després d’una hora de permanència dins de les oficines i del despatx del director els membres de la candidatura d’Anticapitalistes han marxat. Els directius de CatalunyaCaixa han cridat els Mossos d’Esquadra que han retingut els activistes i han exigit la seva identificació i l’entrega del numero de DNI.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Joan, Igualada, 08/11/2011 - 22:26

Jo no entenc perquè es presenten al congrès si són uns antisistema que sembla que tinguin 15 anys tots.

#4 Quim, Pineda de Mar, 08/11/2011 - 19:26

Si aquests anticapitalisme - no portaran BB o iPod ? - si sabèssin on es te la mà dreta i la mà esquerra anirien dilluns al despats d'en Narcís Serra i dimarts al despats del President del Banc d'Espanya.
Però clar, si sols saben fer el tòtil?

#3 Josep, Barcelona (Basta de frikis), 08/11/2011 - 18:49

La candidata friki vuelve a hacer el indio.
Si tuvieran una mínima coherencia, habría ido al despacho de Narcis Serra el verdadero responsable del hundimiento de Caixa Catalunya

#2 Pateteta, Horta, 08/11/2011 - 18:19

Antisistemes treballant en campanya electoral per l'aparell dels 2 partits d'esquerres espanyols? la vida no et deixa mai de sorprendre. El dia que ocupin la delegació del govern per denunciar l'espoli fiscal tindran credibilitat? quan escriuen "poble" queda clar q no parlen del nostre.

#1 Jordi, Teià, 08/11/2011 - 18:03

Que ocupin la seu del PSC, collons, que son qui van col.locar al Narcís Serra, que és qui va enfonsar l'entitat.
Com se'ls veu el llautó, a aquesta colla de paràsits que fan "performances" mentre la resta treballem per mantenir-los!