Publicitat
Política · 24 de Juliol de 2019. 18:40h.

Antídot contra el procés

Alejandro Fernández canta Manolo Escobar al Parlament

El líder del PPC al Parlament, Alejandro Fernández, ha cantat la tornada d'una cançó de Manolo Escobar, per demanar “convivència” al president de la Generalitat, Quim Torra, durant el debat sobre les propostes per a la Catalunya real, impulsat per Ciutadans . “Sólo te pido, sólo te pido, que me hagas la vida agradable aunque nada coincida contigo”, ha entonat des del faristol de la cambra catalana.

Fernández ha retret Torra que en tot el temps que porta de president “mai ha parlat de convivència, de convivència autèntica, de com convivim junts, els diferents”. “Vostè sempre parla del momentum, aquest momentum en què una part de Catalunya, a través d'una nova insurrecció, pugui manifestar i imposar a la resta de Catalunya la seva visió”, ha assegurat.

fernandez.jpg

El líder del PPC també ha acusat els independentistes de constituir un “moviment clarament nacional-populista”, perquè segueixen el manual del populisme. “Creació d'un enemic exterior: Madrid ens roba; solucions màgiques a problemes complexos, la independència portarà totes les solucions del món; i el messianisme en el comportament polític”, ha explicat.

Fernández els ha acusat d’“alterar greument la convivència”. “Si Madrid et roba, segons vostès, tot aquell que se senti espanyol, en conseqüència, serà còmplice del lladre, per tant, passa a ser enemic, passa a ser colon, passa a ser botifler, i allà és on nia l'odi”. “Allà és on es destrueix la convivència: en tractar a més de la meitat de la població com si fossin traïdors a la pàtria. Al discrepant se li margina”, ha conclòs.

61446-quimtorra.jpg

Manolo Escobar, en una imatge d'arxiu (foto: TVE)
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 25/07/2019 - 11:48

Hubiera estado bien el espectáculo si Torra hubiera contestado cantando aquello de: Bon cop de falç! Bon cop de falç! Que tremoli l'enemic! Esmolem ben bé les eines! etc. etc.

#9 Flanagan, Tabarnia City, 25/07/2019 - 08:19

Mi procés me lo robaron de noche cuando dormía....

#8 Juan García, Ciutat de la Justícia, 25/07/2019 - 08:16

Aquest video demostra l'anormalitat del MHP. Qualsevol persona normal devant d'un fet simpàtic com aquestr hagués aplaudit, encara que només fora irònicament.

#7 Scott, Lérida, 24/07/2019 - 23:25

Es el más grande.

#6 botifler1914, Waterlux, 24/07/2019 - 23:18

Parece una ranchera. No canta mal.