Publicitat
Política · 4 de Maig de 2016. 18:16h.

Antifeixistes consideren que SCC és d’”extrema dreta”

L’entitat demana empara al rector

Antifeixistes consideren que SCC és d’”extrema dreta”

Independentistes a la manifestació del 22 d'abril a la UAB

La Plataforma Antifeixista UAB ha vinculat Societat Civil Catalana amb l’extrema dreta arran dels incidents que van tenir lloc el passat 22 d’abril a la Universitat Autònoma de Barcelona, per la qual cosa, ha convocat una concentració amb “la voluntat d’expulsar de la universitat a SCC pels vincles amb l’extrema dreta”. L’acte tindrà lloc aquest dijous a la Plaça Cívica de la UAB.

Segons han explicat, és tracta d’”una concentració de rebuig a la presència de neonazis assistents a l’acte de Societat Civil Catalana el passat 22 d’abril davant de la Llosa de la Facultat d’Economia i Empresa, i els incidents que aquests van provocar”. La Plataforma Antifeixista UAB també han anunciat que “llegirà un manifest destapant tots els vincles de Societat Civil Catalana amb l’extrema dreta” i “es durà a terme una crema de bandera”.

Societat Civil Catalana, per la seva banda, ha demanat empara al rector de la UAB, Ferran Sancho, i que adopti les mesures oportunes perquè “els grups extremistes secessionistes que aspiren a expulsar del centre universitari als membres de l'entitat no aconsegueixin el seu objectiu”.

"L'obsessió malaltissa per vincular a entitats com Societat Civil Catalana amb moviments de tall totalitari, a més de resultar grotesca, constitueix una prova palpable de l'estigmatització del discrepant que patim els no nacionalistes a Catalunya”, ha manifestat el president de l’entitat unionista, Rafael Arenas, en una carta adreçada al rector de la UAB.

També ha considerat que la concentració de demà és “una estratègia de contramobilització que implica una escassa o nul·la cultura democràtica i que, òbviament, requereix silenciar el que no convé que se sàpiga”. “Són moltes les condemnes que hem fet de les diverses formes de totalitarisme. L'última, precisament al fil dels incidents de fa dues setmanes", ha afegit Arenas.

Ultradretans a la manifestació del 22 d'abril a la UAB

Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#39 Xesco, BARCELONA, 06/05/2016 - 10:38

Yo cambiaría el titular de la noticia. Las "comillas" las pondría en la palabra: "antifascistas".
Unas comillas que cambian por completo el titular y explican verazmente lo que pasa en Cataluña desde hace muchos más años de lo que la gente cree.

#37 Gregari, VNG, 05/05/2016 - 15:02

Todavia recuerdo la que montaron los "antifascistas" en la UAB, contra Rosa Díez . Si hay algo fascista en Cataluña son las manifestaciones que organiza la ANC.

#36 iñigo, castello, 05/05/2016 - 12:34

Los fascistas del futuro se llamarán a sí antifascistas. Lo dijo Churchill...

#34 botifler1914, Pais de la Srta. Pepis, 05/05/2016 - 10:23

Nada hay más fascista que un antifascista....

#34.1 VICENT, valencia, 11/05/2016 - 13:02

#34

los antifascistas no solo combatimos los regímenes fascistas también los comunistas, cualquier política que imponga las dictaduras o exclusion racial

#33 Funcional, bcn, 05/05/2016 - 10:21

Estos grupos que aquí en Cataluña se autodenominan antifascistas, son directamente delincuentes y gente peligrosa en potencia. Al final conseguiran su objetivo, que no es otro que el enfrentamiento civil

#33.1 botifler1914, Pais de la Srta. Pepis, 05/05/2016 - 10:43

Ya lo eran hace 70 años.