Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2019. 17:01h.

Antimenas contra el conseller Homrani

Escridassat a l'entrada de la conselleria

Desenes de veïns del Besòs contraris al centre de menors estrangers no acompanyats (menas) que es vol ubicar al barri, han rebut al conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, a la seu de la conselleria, amb una forta escridassada.

La protesta a la porta de la conselleria fa dies que la porten a terme, però avui han pogut coincidir amb el conseller quan accedia a l'edifici, on els ha dit després d'una reunió que "la setmana que ve decidiran on es farà el centre i els informaran".

Avui el conseller d'Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, han signat un conveni a través del qual diferents programes socials podran fer ús d'habitatges públics.

Veïns del Besòs i dels voltants del Fòrum han estat en peu de guerra per un eventual centre de menas que es volia construir en un solar buit al costat d'una zona residencial.

El conseller Homrani entrant a la conselleria
Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#17 Eva , Barcelona , 10/09/2019 - 10:31

¿ anti menas? Os habeis lucido con el titular, somos anti delincuencia, no queremos mas delincuencia en nuestros barrios, que los pongan en pedralbes

#16 Besòs is not prusès, Barcelona, 10/09/2019 - 10:15

Sr. Homrani, vostè i el seu "Govern" són un gran estorb pel progrès i avenç de la societat.
Sabeu sobradament que el Besòs no és el lloc addient per instal·lar els Menas.

Us desitjo que políticament us vagi malament i que us deixeu de tonteries d' independència i vetlleu veritablement pels ciutadans de Catalunya.

Tots al Besòs a ajud

#15 botifler1914, Waterluxe, 10/09/2019 - 09:29

SI el tambien fue un mena, ¿que quieren?

#14 arm, figueres, 10/09/2019 - 09:14

va informar Tv3 de aquesta noticia? I catalunya radio?

#13 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 10/09/2019 - 09:00

Los que reciben a ¡¡¡Chakir El Homrani President !!! Son funcionaris iguales a michos docentes de la escola pùblica de la zona. Catalanes de las esencias del interior que bajan a Tabarnia a "exaimplar la base social". O a sembrar el Kaos . Pintas "abertzale pelotari". Mientras èstos cobren a primeros de cada mes.