Publicitat
Política · 28 de Setembre de 2019. 13:32h.

Antisistema amb el sistema

La CUP es presenta a les eleccions generals

Antisistema amb el sistema

La CUP ha decidit aquest dissabte presentar-se a les eleccions generals del proper del 10 de novembre. Es tracta de les primeres eleccions generals a les quals decideixen concórrer els anticapitalistes. La decisió s'ha pres en un Consell Polític del partit celebrat aquest dissabte al matí.

L'exdiputada Mireia Vehí ho ha justificat causa de l'"excepcionalitat en termes repressius" i pel "context de repressió i de criminalització de l'independentisme" que -segons ha dit-, viu Catalunya. "Venim a dir-li a l'Estat que deixi en pau i deixi d'empresonar a la nostra gent", ha afegit.

"Ho fem per aprofitar tots els espais on es pugui fer política, perquè l'excepcionalitat és altíssima. Ho fem per impugnar la monarquia, el règim, l'Ibex 35 i qualsevol institució que vagi en contra de la capacitat col·lectiva de decidir el nostre futur" ha dit.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#41 Coque, El Centro de Tabarnia, 30/09/2019 - 09:05

Esta noticia, es la confirmación más fiable de que el "proces" ha muerto. La CUP presentándose a las Generales

#40 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/09/2019 - 15:57

Ne se qui deu ser l´autor del casting de les celebrities de la CUP si l´Alex de la Iglesia , el Jose Luis Cuerda o el Stephen King pero s´ha de reconeixer que te un olfacte especial per descobrir petroli.

#39 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/09/2019 - 13:02

Esta clar que el magufo de la CUP no te cap intencio de tornar a malviure del chamanisme pondent.ho fer com un rei de l´estat.

Com diu la senyora Rahola : Abriga bien el pellejo, si quieres llegar a viejo.

#37 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 29/09/2019 - 12:15

Antisistema?
Anticapitalistas?
Desde cuándo?

Más bien pijoprogres hijitosdepapa a la busca de sus 90.000 al año a cambio de no dar un palo al agua, aunque tuvieran que ir con el DNI español en la boca y a cuatro patas para jurar el cargo

Mientras haya borregada que os vote, verdad?

#36 Cris, Barcelona , 29/09/2019 - 11:22

Ha llegado un punto que el estado se tiene que tomar en serio inhabilitar a partidos que no respetan las leyes y la constitución. Ya está bien de vividores de subvenciones que son de todos los Españoles. Es vergonzoso y un timo.