Publicitat
Política · 28 de Febrer de 2013. 12:03h.

Antisistemes a l'Autònoma

Contenidors cremats al campus a l'inici de la vaga d'ensenyament

La nova jornada de vaga a les universitats públiques catalanes s'ha iniciat amb incidents. A la UAB un grup d'encaputxats ha cremat alguns contenidors i han fet talls puntuals als accessos a les facultats del campus de la UAB.

També a la facultat de Dret de la UB, al Campus Diagonal, els piquets impedeixen l'entrada d'estudiants i treballadors. Hi ha contenidors d'escombraries a tots els accessos i grups d'encaputxats que no permeten a ningú accedir a l'edifici.

Aquesta jornada de vaga, la segona d'aquest curs, va en contra de les retallades en ensenyament, de l'increment de taxes i també contra la reforma educativa impulsada pel ministre Wert.

A quarts d'una hi ha convocada una manifestació a Barcelona que sortirà de la plaça de la Universitat i que recorrerà el centre de la ciutat. La portaveu dels estudiants de la Pudup, Laura Gené, ha assenyalat que els universitaris marxaran sota el lema "L'educació no pagarà el seu deute", ja que la protesta té l'objectiu de "aturar la sagnia del sector públic i fer un replantejament seriós de cap a on va" la universitat i la societat.

Encaputxats a la UAB (Foto: Mossos)
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Xavi, Bcn, 01/03/2013 - 11:32

No he entés mai perquè els hi diuen antisistema, quan realment són deliqüents, i molt covards, per cert.

#3 gemma, vic, 28/02/2013 - 15:26

Qui ha triat aquest encapçalament? Voleu dir que el més important han set aquests que han cremat contenidors? Es cremen contenidors cada dos per tres quan es fa "botellón" la qüestió és no parlar de quants han sortit al carrer

#2 blabla, blabal, 28/02/2013 - 14:46

No si vols lluitem amb les mans i flors va espavila atontat!

#2.1 Jaume, Bdn, 28/02/2013 - 14:53

I si algú després de veure això, cremés els seus cotxes per que pensa que contaminen? Estaries a favor?

#1 Pep, Reus, 28/02/2013 - 12:19

El dret de vaga no es pot confondre amb el dret dels "vàndals", no es pot barrar el pas als carrers, no es pot destroçar mobiliari urbà, no es pot eliminar els drets dels altres ciutadans..., en definitiva o el estat de dret i les autoritats, posen fre a aquets desmans ó no tindrem democràcia.