Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2019. 11:13h.

Antoni Bassas demana arrestar el cap de la Guàrdia Civil a Catalunya

El periodista considera que hauria d'estar "una setmana a casa seva"

Antoni Bassas demana arrestar el cap de la Guàrdia Civil a Catalunya

El periodista Antoni Bassas, durant el Tot es Mou de TV3, ha demanat arrestar el cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, Pedro Garrido, pel seu discurs de caire polític. "Aquest senyor és el cap de la Guàrdia Civil a Catalunya i des del meu punt de vista aquest discurs és inadmissible", ha valorat.

"Aquest senyor hauria d'estar arrestat, potser temporalment, una setmana a casa seva. Perquè aquest és un discurs polític i en democràcia els discursos polítics els fan els polítics, no els fan els uniformats", ha assenyalat.

"Si la Guàrdia Civil, que és comprensible, està ofesa perquè el Parlament va votar que marxin de Catalunya, ja hi ha el Govern espanyol, el ministre, la delegada del Govern que pot contestar políticament. Un uniformat té l'obligació d'absoluta neutralitat", ha afegit.

"Em sembla per tant inadmissible i em sembla francament imprudent en vigílies d'un moment en què la Guàrdia Civil, en col·laboració amb els Mossos i la Policia Nacional, haurà de fer front a una protesta multitudinària al carrer quan es conegui la sentència", ha conclòs.  

Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#75 Cesc, Barcelona , 12/10/2019 - 06:49

A que es dedicarien alguns sinó hi hagués subvencións?

#74 Tirant, Bcn, 11/10/2019 - 20:24

Tota la vida endollat a TV3 ... vivint a costa de la butxaca del contribuent ...

#72 Angel, Barcelona, 11/10/2019 - 14:58

Aqui todos muy democratas... hasta que dicen cosas que no te gustan. Este señor, aunque lleve uniforme, tiene todo el derecho del mundo a expresar sus opiniones. Sr. Bassas, me lo creeeria a usted, si hubiera pedido lo mismo para los politicos golpistas que se han pasado por el forro nuestro estatut y nuestra constitucion....

#71 Josep, Lleida, 11/10/2019 - 11:18

Basses, estas decrepit, quien te ha visto i quien te ve.

Ets molt bo fotent a parir a la guardia civil, pero tenint al Kim il Nun, versió can fanga i aquet no es mereix els teus comentaris ????

#70 Pere, Girona, Spain, 11/10/2019 - 08:50

M'en recordó quan aquest pijo li feia les entrevistes "còmodes" al Pazident Pujol per a que semblés un "gran" estadista.

Patètic