Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2020. 17:07h.

Antoni Bassas es destapa

S'integra a la candidatura independentista de Víctor Font pel Barça

Antoni Bassas es destapa

El periodista Antoni Bassas serà el "número dos" de la candidatura independentista de Víctor Font per la presidència del Barça. En cas de guanyar les eleccions, Bassas seria el responsable del gabinet de presidència i la "mà dreta" de Font, segons ha explicat ell mateix.

"Bassas assumiria el cap d'una àrea executiva de màxima rellevància, com el gabinet de la presidència amb àmplies tasques i per descomptat, en temes de comunicació", ha assenyalat Font.

"No és que Bassas vagi a assumir el paper de vicepresident, perquè visualitzo una junta en què aquest tipus de càrrecs no existeixen perquè minimitzarem els càrrecs associats a persones concretes", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 gurguri, Barcelona , 17/11/2020 - 21:18

TV 3 tambien hará la campaña electoral para que estos indepes, lleguen a la Presidencia del Barça.Hoy en TV3 todo indepes.Marina LLansana, IU Forn, Canadell, y de postre Joel Joan, ha faltado Bassas.

#12 Sarola, Castelldefels, 17/11/2020 - 13:02

El criminal regim Nazi-Kumbayá de 1.980 vol posar al F.C. bARCELONA al seu servei. Auguro que el F.C. Barcelona, acabará a la Segona División Espanyola. Tot el que toquen ho trenquen . Es Universalment sabut que S'ELS ESCAPEN LES TORTUGUES.

#11 Gregari, VNG, 17/11/2020 - 09:37

Los indepes saben cuantas peñas del barça había por toda España, y cuántas quedan? A cuántas personas de dentro y de fuera de Cataluña han decepcionado? Y aún así quieren nacionalizar más este club?

#10 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 17/11/2020 - 00:19

Ahora que ya han convertido a Barcelona en poco más que un pueblo y a Cataluña en una región empobrecida y sin futuro, van a por el Barça que de caer del todo en sus manos será poco más que un club de tercera regional, tiempo al tiempo

#9 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 16/11/2020 - 22:43

L'Antoni fa bé de tornar a l'àmbit d'on mai hauria d'haver sortit: el món futbolero. Els periodistes futboleros com ell són més útils allà, que fotent agit-prop nacionalista on ja hi ha més abrandats i amb més experiència.