Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2017. 19:36h.

Antoni Vives diu que tot “és mentida”

L'extinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona afirma que les acusacions són “una estratègia de difamació”

Antoni Vives diu que tot “és mentida”

Antoni Vives, en una imatge d'arxiu

L'extinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona en època de CiU, Antoni Vives, ha assegurat que totes les informacions que l'acusen de corrupció són “mentida”. “És mentida, una calumnia i una falsedat afirmar que em vaig lucrar personalment, o per compte d'altri, durant el meu pas per l'Ajuntament”, ha asseverat l'exregidor en un comunicat.

Vives també ha anunciat que interposarà una querella contra aquells que difonguin -o continuïn difonent- informacions que “afecten de manera directa la meva honorabilitat” i “poden tenir efectes molt negatius per a la meva activitat professional”.

L'extinent d'alcalde ha asseverat que les acusacions sobre lucre personal o acumulació de béns i diners queden “desqualificades tan bon punt s'emeten”.“Només cal analitzar les meves declaracions de l'IRPF, les meves declaracions de béns al propi Ajuntament, o els comptes de la meva empresa”, ha explicat Vives, alhora que ha reblat que “tot és una mentida sense pal·liatius, i que forma part d'una estratègia de difamació per destruir la meva reputació.

L'exregidor del grup municipal de CiU ha defensat, per altra banda, que “totes les obres adjudicades per la societat Barcelona d'Infraestructures Municipals, S. A. van seguir el procés i els controls preceptius”. També ha assegurat que “els òrgans adjudicadors no eren altres que les meses de contractació, del que mai no en vaig formar part, i el consell d'administració de l'empresa, òrgan col·legiat del qual en formen part persones que representen tot el ventall polític de l'Ajuntament”.

“Totes aquestes persones tenien i tenen accés il·limitat als expedients en qualsevol moment del procés. Mai no hi va haver ni un sol comentari, ni un sol dubte sobre uns processos en els que, per altra part, hi intervé un munt de professionals de la màxima qualificació”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#12 Carlos Gomez, y en eso llego vidal, 05/02/2017 - 13:49

Van caient.

La patria del seu cor ja esta extenuada.

#11 Pepet, Sabadell, 05/02/2017 - 13:05

Ja veurem, i en tenim moltes ganes , si aquests fets són mentida o són veritat; cal esperar el que determini el jutge que porta el cas. Que els nois de l'antiga CDC ja n'heu fet de més grosses.

#10 joan, Mollet, 05/02/2017 - 12:51

Ja veurem..si es querella. Sempre el mateix: molt bla-bla-bla..i després res de res!

#9 Juan, Sabadell, 05/02/2017 - 09:01

¿Dónde he oído yo eso?

#8 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Descargolant barretines, 05/02/2017 - 07:50

¡¡¡Se fuerte Antoni!!! La famiglia te comprende...