Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2009. 12:24h.

Antonio Franco recomana la corona d'espines per a Carod TV

Cuní demana si farà "programació variada"

Antonio Franco recomana la corona d'espines per a Carod TV

Carod i la Corona d'Espines

La posada en marxa de Carod TV ha estat debatuda a Els Matins de TV3, on el presentador del programa, Josep Cuní, ha reconegut que "no he tingut ocasió de preguntar-li si farà programació variada". El periodista Antonio Franco ha rebatut l'argument de Carod de voler evitar les males interpretacions de la premsa. "Tothom té dret, l'argumentació és fal·laç, perquè serà ell qui filtrarà", ha afirmat. Franco s'ha preguntat si "quan faci un viatge a Israel i faci la brometa de la corona d'espines, la veurem o amagarà una realitat del viatge?". "Vendre que la gent veurà imatges no filtrades és mentida, perquè serà ell qui filtrarà", ha sentenciat.

Per la seva banda, l'escriptora Patrícia Gabancho ha lamentat que "ell es carrega el missatger, que és això tant fàcil de fer, perquè li sembla que la imatge pública que el seu partit projecta no correspon a la seva tàctica". "Això ho ha de resoldre ell, no és un problema dels mitjans", ha apuntat.

El periodista de La Vanguardia, Lluís Foix, s'ha mostrat irònic i ha afirmat que "Carod té tot el dret, no sé si m'hi connectaré massa sovint, però que hi hagi la veu autèntica, revelada, del que el senyor Carod pensa, diu i vol fer em sembla estupend". "Una altra cosa és l'audiència, vostè senyor Cuní no li dóna massa importància perquè si no no faria propaganda de la competència", ha afegit.

En aquest sentit, ha proposat a Carod "afegir retransmissions dels Òscars o del Barça-Espanyol comentat per Carod. A la mitja part un tall publicitari de 'el senyor Carod els hi diu'....". Patrícia Gabancho ha proposat en aquest sentit que "seria molt maco que retransmetés les assemblees d'Esquerra".

"Si els polítics fan això possiblement afluixaran els seus desitjos de controlar els mitjans públics", ha comentat de nou Antonio Franco per a referir-se a les televisions pròpies d'Internet. Josep Cuní l'ha rebatut i ha considerat que "em temo que no anirà per aquí. La mar mentre més té més brama. No crec que per tenir un canal propi pleguin d'intentar controlar els altres". Anteriorment, Cuní havia apuntat que "caldrà veure si a partir d'ara concedeix entrevistes, perquè quan se'l malinterpreta suposo que ell deu pensar que és a partir de les entevistes".

Veure vídeo Josep Cuní

Veure vídeo tertúlia Els Matins

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 3 Tripartit Ja !, Belem, 27/02/2009 - 12:19

La corona d´espines va ser una gracieta de ´l´últim President de la Generalitat, si dic de l´ultim , perque Maragall va ser l´últim President de la Generalitat de Catalunya, ara sols hi ha governadorensillos.

#11 capsigranys, riumors, 27/02/2009 - 09:36

Rius, posa el video d'en Castells passejant-se amb la corona d'espines i veurem si se'n parla tant com el cas Carod

#10 Jaume, Sabadell, 26/02/2009 - 19:45

Algun dia aquests periodistes del PSC diran que la corona li va posar el Maragall. O recordaran que també li va posar al Castells? Si hi ha quelcom pitjor que un PSCocialista és un periodista PSCosialista.

#9 jo, BCN, 26/02/2009 - 18:52

qué Franco? podrían poner Antonio, o el periodista en el titular, es posible que en Catalunya conozcan a todos los periodistas en el resto no! Gracias.

#8 NOSALTRES, JUNQUERAS..., La CASA GRAN, 26/02/2009 - 18:14

Ja es nota el nervis a la "crosta" Sociatavergent dels medis de comunicació.Frnco fent honor al seu cognom i el Cuní fent les gràcietes i els honors als seus amos "sociates".