Publicitat
Política · 24 de Febrer de 2021. 11:00h.

Aplaudiments dels veïns als Mossos

Els antiavalots reben més suport dels ciutadans que del Govern

Veïns de Barcelona van homenatjar de manera espontània la Brimo, la unitat d’antidisturbis dels Mossos d'Esquadra, per la seva tasca durant els aldarulls a la ciutat després de l'empresonament del raper Pablo Hasel, tal i com mostra el vídeo.

Des dels seus balcons aquests veïns van irrompre en aplaudiments dedicats a un grup d'agents que es trobaven al carrer. Prop d'un centenar de mossos han resultat ferits durant les protestes, que s'estan allargant ja set dies.

D'aquesta manera, el cos policial aconsegueix un reconeixement ciutadà després que des del propi Govern s'hagi qüestionat la seva actuació i es reclami investigar-los.

La portaveu de l'Executiu català, Meritxell Budó, va afirmar dimarts en roda de premsa que calia analitzar l'actuació policial per "fets que podrien ser no reglamentaris".

"És important que es puguin revisar certes actuacions com les que es van produir el dissabte, quan un centenar de persones van ser encapsulades i colpejades, no tenien escapatòria", va apuntar.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Joan, Amer, 25/02/2021 - 05:58

Mossos si, politics no.

#6 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 24/02/2021 - 23:15

Una flor jo hace primavera, y el comportamiento de los Mossos en los últimos años es del todo menos ejemplar, ni siquiera han investigado un sólo caso de corrupción del clan Pujol

#5 joan, manresa, 24/02/2021 - 16:43

La colla de " Coll-Min " tencant ya la seva paradeta...----I cada dí mes gent sortirà a defensar el seny i l'odre....,primer aplaudiments ...,després amb la seva presencia....,va errat ,qui confon una CAT "boliviana "amb una CAT Europea i democràtica....,ya vàrem mamar en un pasat els "tics" revolucionaris...,are ya no. Una CAT , lliure amb

#5.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 24/02/2021 - 21:05

Voteu el que voteu, i pasa això

#5.2 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 24/02/2021 - 23:13

El secesionismo catalanista es lo opuesto a la ley y el orden

#4 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 24/02/2021 - 15:10

Estos mossos no aprovecharon la oportunidad de pasarse a la PN hace 3 años,por el motivo que sea.El proceso ha maltratado el cuerpo,y ellos siguen sirviéndoles a sabiendas de ello.

Yo no les aplaudo si ellos han estado conformes con el status quo de los últimos años.Ellos dejaron sembrar vientos y es hora de la cosecha.

#3 BARCINO, Barcelona, 24/02/2021 - 14:16

Plass, plass,plass, bravo pels Mossos, i com diuen els indepes, ni oblit ni perdó, del festival de l'horror viscut a Barcelona durant més d'una setmana, de la Meridiana i de tantes putad.. a la nostra ciutat, a la ciutat de TOTS els barcelonins