Publicitat
Política · 29 d'Octubre de 2010. 08:41h.

"Aquest govern no és digne de fer-te d'amfitrió”

El nebot de Joan Solà critica la classe política durant el funeral del seu oncle

"Aquest govern no és digne de fer-te d'amfitrió”

El nebot de Joan Solà (ACN)

El nebot de Joan Solà va criticar el Govern de la Generalitat i els polítics en general durant el funeral del filòleg que es va celebrar a la Universitat de Barcelona. Joan Solà va prendre la paraula en nom de la familia i va destacar "la capacitat de treball i voluntat irrenunciable" del seu oncle.

Tot i això, va deixar clar que "n'estem farts, ens sentim desolats i desemparats”. “Els polítics ens han deixat de banda i per això som aquí i no a la seu del poble de Catalunya. Aquí és casa teva”, va denunciar, a més de concloure que "aquest govern no és digne de fer-te d'amfitrió”.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 euro, cat, 01/11/2010 - 20:09

3- Fins que tots els traidors a la Pàtria Catalana, no hagin estat acussats de traidors i empresonats, a la Generalitat i al Parlament, no hi hà d'anar cap PATRIOTA per a cap homenatge.
Joan Solà...Adèu-siau i gràcies.

#27 euro, cat, 01/11/2010 - 20:08

2- I no en el Parlament de Catalunya, un lloc plé de serps españolistes, traidors i col.laboracionistes i on es parla castellano des del faristol, per a vergonya dels catalans. Ni en la Generalitat, una gestoria de españa, on es và homenetjar a un feixista franquista com en samaranch.

#26 euro, cat., 01/11/2010 - 20:07

1- Estimat Joan Solà, insigne linguista, Doctor, Catedràtic, Savi i Patrióta Català.
Com a defensor de Catalunya i del català, es a la Universitat, la teva casa, i la casa del coneixement, on se't podia fer el millor homenatge i acomiadament.

#25 Gerard, Barna, 01/11/2010 - 05:52

Sulfuro, sulfuro: Tu tampoc has entes res. El q ha fet es precisament tot el contrari, renegar de la classe política en el seu conjunt. Cosa a la qual hi te tot el dret com a portaveu de la familia. Ja es el colmo que ens creguem amb l'autoritat d'escriure-li el guió als familiars dels morts.

#24 Gerard, Barna, 01/11/2010 - 05:47

Jordi (BCN): Per vosaltres, tot es una competicio i un repartiment de pastis entre CIU i PSC. Per aixo en Joan Sola, i molta altra gent q llegim i escoltem abans d'opinar, sentim aquest menyspreu tant absolut cap a vosaltres. Pq nomes us interessa el poder. Ni la gent, ni la llengua, ni res.