Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2008. 09:06h.

"Aquesta gent no sap què fer"

Rahola es mostra "escandalitzada" a TV3 per l'actitud del Govern amb la crisi

La consellera de Treball, Mar Serna, ha reconegut en una entrevista a Els Matins de TV3 que l'atur continuarà pujant, a més de mostrar-se sorpresa per la magnitud de la crisi, "més intensa" del que preveien. "Tenim una crisi més intensa i global del que pensàvem", ha apuntat Serna. En aquest sentit, la consellera ha lamentat que "els temes de finançament afecten a les empreses, com no hi ha finançament molta gent no pot consumir perquè no hi ha liquiditat. no pot invertir, la gent no consumeix... Aquestes previsions no les teníem fa quatre mesos, quan pensàvem que era una crisi del sector de la construcció exclusivament".

La periodista Pilar Rahola, ha denunciat posteriorment durant el programa que "després de sentir la consellera, estic més preocupada".  "A mi m'ha escandalitzat. Les respostes de la consellera m'han alarmat, perquè m'han decebut profundament", ha afegit, per tot seguit sentenciar que "aquesta gent no sap que fer".

Mar Serna
Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Meliq Salau, Reus, 04/10/2008 - 12:33

Accelerarem la independència recordant que El PIB català és 200 mil M d'E L'espoli és el 10% del PIB, 20 mil M d'E A cada família catalana o emigrant amb 2 xiquets, els espanyols li roben 12 mil E per any (mil E per mes) Recordeu-ho i digueu-ho a tots

#23 Kropotkin, Vic, 04/10/2008 - 11:02

De todas formas, despues de mirar el historial profesional y academico de estos dirigentes politicos que tenemos, ¿alguien esperaba otra cosa? Lo unico que hacen bien es hacerse pasar por nazionanistas catalanes para seguir viviendo del cuento...

#22 Nùria, Badalona, 04/10/2008 - 02:12

Però, es que nomès calia conèixer la capacitat de la Mar Serna, quan treballava per la UGT, per saber que no es la persona que ha de liderar una situació tan extremadament greu. La única cosa que fa es administrar les dades. No transmet confiànça.

#21 Ramon, Barcelona, 03/10/2008 - 23:17

Veig que continua cantant que "chiripitifláutico es don José".

#20 Alba, Barcelona, 03/10/2008 - 21:40

El President perfil baix. Els Consellers igual o en sileci. La de Treball especialment pobre i mediocre. La situació els hi va molt gran. La Rahola avui ha estat molt bé.
ALBA