Publicitat
Política · 31 de Març de 2009. 14:40h.

"Aquesta llei serveix per a un referèndum d'independència?"

El conseller Ausàs diu que la Llei de Consultes Populars permet "fer propostes a l'Estat"

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, ha comparegut a la roda de premsa de Govern per a donar explicacions sobre la nova llei de consultes populars. Al conseller se li ha demanat que respongués "amb un sí o un no" sobre si la nova llei "permet fer un referèndum independentista?", així com "quines altres coses es poden sotmetre a consulta?".

Ausàs ha contestat que "és una llei que la volem per utilitzar-la, la volem per fer-la servir". "La nova llei preguntarà a la ciutadania sobre totes aquelles coses que afecten als seus interessos", ha afegit, per tot seguit admetre que es podien fer tota mena de consultes "en el marc de les nostres competències". "També és competència del Govern català proposar canvis en el marc legislatiu de l'Estat, sempre que hi hagi un interès per part de la ciutadania"

Imatge de la roda de premsa del Govern
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 demòcrata i federalista europeu, bcn UE, 01/04/2009 - 02:41

Celebro que els antidemòcrates se n vagin d ERC.ERC acata l Estatut aprovat i el desenvolupa al màxim,deixant clar que ells són partidaris d 'un Estat propi a la UE i no pas de ser només una autonomia espanyola.Només la majoria democràtica pot

#5 Ex votant d'ERC, L'Estartit, 31/03/2009 - 17:28

Una nova estafa d'ERC, i van....

#4 sulfuro sulfuro, Barcelona, 31/03/2009 - 16:47

Dudo que sirva para algo más que para hacer
el ridículo cada x años como el independismo de Quebec.
Ya fué bastante con el sainete del ansiado Estatut que luego se demostró que no le importaba nada a 2/3 de los catalanes.
No volverán a ganar otra vez.

#3 rasca, castelldefels-españa, 31/03/2009 - 16:31

este tal Jordi Ausàs no fue el gran perdedor en las ultimas elecciones en lleida el pp le dio un baño despues vino su amigo el derrochador carod y lo enchufo en la generalitad menuda independecia nos espera con enchufados y llepa culs

#2 pere, bcn, 31/03/2009 - 15:23

És una llei democràtica. Els ciutadans som els que tenim el dret a decidir el nostre futur.
Però Catalunya està dins d'una dictadura. La llei espanyola (constitución) prohibeix que els catalans puguem decidir.