Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2010. 16:34h.

"Aquesta tia és gilipollas"

El sumari del cas Ciutat Vella revela amenaces a l'exregidora Itziar González

L'exregidora del districte de Ciutat Vella, Itziar González, va ser amenaçada per la presumpte trama del cas de corrupció en l'atorgament de llicències d'apartaments i hotels, segons ha revelat TV3 citant fonts del sumari. En el sumari apareix una conversa telefònica gravada pels Mossos d'Esquadra entre l'exconseller Víctor Badia i l'enginyer Joaquín Quílez en la qual un dels interlocutors diu que González "està boja, està boja. Està boja... (...) perquè això pot ser l'enfonsament del Districte, perquè ara hi hauran uns follons... (....) és que és gilipollas, aquesta tia és gilipollas".

En el sumari també apareixen altres documents en els quals, adreçant-se a l'exregidora del districte, s'afirma que "el dia que desapareguis, que et falta molt poc, t'enviarem una targeta amb unes flors. Ho adverteixes a la teva família perquè les posi dintre de la caixa".

Les amenaces es van ampliar a la gerent del districte, Mercè Massa: "La segona d'abord, la teva amiga Mercè, també va pel mateix camí. Si no canvia de rumb, pensem en eliminar-la", així com a l'arquitecta tècnica, Lourdes Conesa

Itziar González, en una foto d'arxiu
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Núria, bcn(cat), 21/10/2010 - 10:07

La corrupció interessa perque genera desafecció política i, mentre els votants miren a un altre lloc, els polítics foten mà a la caixa. Cal una regeneració política en profunditat i que la gent tingui opinió i lligui curt a aquesta colla d'ineptes i lladres que ens governen. Bravo Itziar!

#3 kiklox, Barcelona, 21/10/2010 - 01:52

La corrupció a Barcelona es transversal, tots han caigut amb el parany dels diners facil, no l'interesa a cap partit politic treure aquest tema.
Es una vergonya, ens foten fora del barri per ficar turistes, jo ja m'en vaig com altres veins de ciutat vella.
Itziar quins nasos has tingut.

#2 Per el RE-Canvi..!, No ho se, 20/10/2010 - 19:44

VICTOR BADIA...no es o era de CIU..!!!!
TRIAS....tu seras el CANVI??
jA, JE, JI....
Deu ens protegeixi!!

#1 Francesc, Barcelona, 20/10/2010 - 19:31

És curiós.... Ningú no en parla, de la trama mafiosa a l'entorn de l'ajuntament de Barcelona. Aquí, sóc el primer as fer-ne un comentari.... Apagada mediàtica sobre el tema. I hauria de ser portada de tots els diaris, talment com ho va ser el cas Millet... No entenc que ningú més en digui re.