Publicitat
Política · 26 de Gener de 2022. 21:54h.

Ara acusen Bayona d'assetjament psicològic

El Parlament activa el protocol després de la queixa de l'arxivera

Ara acusen Bayona d'assetjament psicològic

Antoni Bayona, en una foto de archivo

La Mesa del Parlament va acordar a la reunió del 18 de gener, segons ha avançat El Periódico, activar el protocol de prevenció, detenció, abordatge i resolució de l'assetjament psicològic contra l'exlletrat major de la Cambra, Antoni Bayona, arran d'una queixa d'una treballadora de la institució.

L'arxivera del Parlament, Blanca Martínez, que com Bayona formava part de l'Òrgan de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (OGDAIP), va afirmar en l'escrit de la seva dimissió que va rebre "una resposta extemporània i desmesurada, amb acusacions inconcretes però contundents de no actuar amb imparcialitat i de deslleialtat".

 

Arran de la carta, la Mesa va sol·licitar que s'activés el protocol aprovat el passat 21 de desembre. Aquest acord de la Mesa es va produir una setmana abans que Bayona enviés una carta a l'òrgan director del Parlament demanant investigar les traves que, segons ell, s'havien produït per part de la secretària general de la cambra, Esther Andreu, en el cas de les llicències per edat i unes declaracions a Rac1.

Després d'aquest fet, ahir Andreu va enviar un comunicat negant rotundament les acusacions de Bayona, al qual va acusar de bloquejar l'òrgan de transparència del Parlament, del qual tant Bayona com l'arxivera van dimitir després de la polèmica per les 'llicències per edat'.


Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 nyerro, lL'Escala, 27/01/2022 - 09:00

Ara resulta que dir.li a una persona que no fa bé la seva feina es "assetjament psicològic"...es veu que quan un entre en el funcionariat del Parlament es converteix automàticament en una mena de Deu petit....si es que estan tots podrits...

#2 Sergi , Bcn , 27/01/2022 - 06:12

El parlament huele mal muy mal..

#1 Martín, Villadecaballos, 27/01/2022 - 05:59

Vaya por Dios, otra oprimida. Que se ponga a la cola.