Publicitat

Aragonès acusa al Govern espanyol de fer "una operació de xantatge"

Ara ploren

El president de la Generalitat, Pere Aragonès ha culpat al Govern espanyol i a Aena de la suspensió de l'ampliació del Prat. "El govern espanyol i Aena han fet una operació de xantatge i que mai han tingut la voluntat d'invertir a Catalunya ni de fer de l'aeroport del Prat un hub internacional", ha manifestat.

Aragonès ha dit que "Aena i el govern espanyol només estaven disposats a fer l'ampliació si era com ells han pretès" i això suposava destrossar "un espai natural protegit i sense escoltar ni el territori ni el Govern de la Generalitat".

"Una vegada més es ratifica la necessitat que Catalunya decideixi sobre el seu futur polític. No podem continuar acceptant aquest model d'imposició permanent", ha dit el president del Govern a través d'un fil a Twitter.

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Jordi Puigneró, també ha assenyalat directament a l'Estat per la suspensió de l'ampliació de l'aeroport i l'ha qualificada com "una nova deslleialtat del Govern espanyol".

"Un cop més, ESP ha incomplert un pacte amb CAT. Havíem acordat Sí al hub aeroport, Sí a la llacuna Ricarda i sí a les estacions de Reus i Girona. Però la Moncloa ha trencat l'acord. Després alguns es pregunten perquè som independentistes. Perquè ni inverteixen ni deixen invertir", ha afegit Puigneró a Twitter.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#25 Sergi Sergio, Barcelona, 09/09/2021 - 14:10

Bueno, es lo unico que saben hacer bien, hacerse la victima y llorar, en eso y en malversar fondos publicos son maestros, en todo lo demas no sirven para nada, ineptos e incapacitados totales.

#24 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, LLAGRIMES DE COCODRILO FALSES , 09/09/2021 - 10:43

Pere Aragones President . ARA LLORAR COMO MUJERES ,LO QUE NO HABEIS SABIDO DEFENDER COMO HOMBRES .No culpeu ara A MADRID AL GOVERN ESPAÑOL ,Ja que aqui LA CULPA ES TOTA DEL GOVERN CATALÀ y AJUNTAMENT DE BARCELONA .¿A QUI VOLEU ENGANYAR ? Protesteu per que no ja invercions a Catalunya Y CUAN HUS EN DONEN UNA LA RECHASAIS inutiles .

#23 Pepe, Barcelona , 09/09/2021 - 09:49

No pueden ser más torpes

#22 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 09/09/2021 - 09:49

No son ni políticos, sólo unos mafiosos chantajistas y timadores aupados al poder por manadas de idiotas incapaces del más mínimo análisis

#21 electra, Barcelona, 09/09/2021 - 09:16

Quina pena, Cap independentista dona la tallla per ser President de Catalunya...