Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2020. 16:57h.

Ara què, consellera?

Budó evita fer autocrítica després de dir que no hi hauria hagut "tants morts"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha evitat fer autocrítica sobre les declaracions que va fer a Ràdio 4 en les quals va assegurar que en una Catalunya independent no hi hauria hagut "tants morts".

Budó, preguntada per e-notícies sobre si feia autocrítica sobre els seus comentaris després de veure el repunt de rebrots a Catalunya amb les competències ja en mans de la Generalitat, la consellera ha admès que la situació és "preocupant" i s'ha limitat a recordar les mesures de "distància, mans i mascareta" per a evitar la propagació.

"Estem en una situació preocupant, amb uns rebrots que estan apareixent en punts determinants del nostre país, en aquests moments penso que la diferència més gran que tenim és que ja coneixem cert comportament d'aquest virus i sabem com ataca la població més vulnerable, quines són les mesures que cal aplicar per tal d'evitar-ne la propagació i, mentre no tinguem vacuna, les mesures són la distància, les mans i la mascareta i hem de protegir-nos per protegir també els més vulnerables" ha respost.

La portaveu de l'Executiu català, repreguntada sobre si feia alguna autocrítica i per si seguia pensant que el Govern ho hauria fet millor, ha defensat que "el confinament total de Catalunya era una mesura necessària". "Penso que les declaracions, situades al temps on estàvem situats, des del 12 13 i 17 de març, es demanava el confinament total de Catalunya no es va confinar Catalunya i nosaltres creiem que era una mesura necessària" ha recalcat.

Meritxell Budó (Foto: Govern)
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 Neus V., Barcelona, 29/07/2020 - 12:59

Aquesta dona fa pena, ser la que ha de donar la cara per aquesta banda de delinquents que tenim incrustada a les institucions es un acte voluntariós que només es pot fer per diners o per cinisme barrejat amb una dosis profunda d'hipnotització d'odi, malgrat que lo mes probable es que sigui per identificació total amb la resta de la banda.

#9 Galba, Barcelona, 28/07/2020 - 20:01

Berjaula! (deien al meu poble)

#8 NO HI HA MES CEC, QUE AQUELL QUE NO VOL VEURE, Barcelona, 28/07/2020 - 19:48

NO PASA RES, NO PASA RES ¡¡¡
NO M'EN RECORDO

Que maco es veure la palla, als altres i no veure MAI LA BIGA, que porten al demunt

queda clar que son uns mestres en culpar criticar a TOTHOM
ells tot ho fan be

#7 Vicenç Pardal, Villagüevo, 28/07/2020 - 19:26

Cha torna el Tejero o Tejeor o com es diga a fotre mala maror al Govern de la Cheneralitat...que se´n vacha a El Inmundo!

#6 Masias , Mis posaderas , 28/07/2020 - 18:48

Mienten más que hablan
Lo bueno que tiene la parroquia estelada, es que una vez que sus pastores les han dilatado bien el orto, si les entra las más gorda con gusto, les entran todas