Publicitat
Política · 28 de Setembre de 2020. 14:02h.

Ara que no es queixi

Torra va admetre la desobediència durant el judici

El president de la Generalitat, Quim Torra, va admetre el delicte de desobediència per no haver retirat la pancarta sobre els presos del Palau de la Generalitat en el judici el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

"No, no la vaig complir. Diguem-ho d'una altra manera: sí, la vaig desobeir. Però era impossible complir una ordre il·legal. Tots els membres d'aquesta sala ho saben. Era una ordre il·legal dictada per un òrgan que no tenia la competència per dictar-la", va manifestar en la seva declaració el passat 18 de novembre davant el TSJC.

Torra va afegir que "la JEC no és un òrgan jeràrquic superior al president de la Generalitat i perquè no tenien cap competència en aquest cas eren eleccions a les Corts espanyoles i la Generalitat no participava en aquest procés electoral".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Sergi Sergio, Barcelona, 28/09/2020 - 20:16

Ya tiene lo que queria y busco con afan, ahora ya podra hacerse la victima unos cuantos meses.

#6 Neferu, Barcelona, 28/09/2020 - 16:56

Necesita pasar a la historia como un héroe patrio y de que así sea ya se cuidará Bilbeny, sí, ese pseudo historiador que se inventa la historia según le convenga al procés a través del Instituto de Nova Hostoria y pagado con...¡¡¡.EL DINERO DE TODOS!!

#5 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 28/09/2020 - 16:17

MHP bis,tingui dignitat i presenti´s al balcó de Sant Jaume amb el cartell penjant orgullosament al costat del llaç groc i sense res més! Dempeus!En pilotes!

#4 Figueras, Figueras, 28/09/2020 - 15:43

Si no se queja, no es un buen indepe, pasaria a ser un botifler

#2 Lobisome, BCN, 28/09/2020 - 14:40

Personalmente veo al periodismo casi mas responsable dela situación que a los políticos (en realidad, uno no se entiende sin los otros).Cataluña es una Comunidad Autónoma INTOXICADA por unos medios que falsean contínua y deliberadamente la realidad; Y nohay crítica alguna sobre la manera de "informar" a casa nostra. No veo salida, la verdad.