Publicitat

Aragonès: "hem de tenir el punt d'autocrítica necessari"

El vicepresident en funcions de president, Pere Aragonès, ha fet autocrítica per les divergències entre els socis de Govern en la negociació del pla de reobertura que ha presentat aquest dimarts conjuntament amb la portaveu del Govern, Meritxell Budó. La presentació s'ha fet vint-i-quatre hores després que ERC abandonés el comitè executiu de crisi pel covid durant unes hores i va acusar JxCat de filtrar l'esborrany a la premsa.

Aragonès ha qualificat el pla de "bona estratègia", però ha dit que "hem de ser extremadament humils i hem de tenir el punt d'autocrítica necessari que no hem sabut construir aquesta estratègia amb el respecte que es mereix la ciutadania". "Lliçó apresa", ha sentenciat.

El conseller d'Economia també ha dit que "després de debats molt difícils i complexos tenim una estratègia compartida de com fer front a la pandèmia al llarg dels pròxims mesos". "Una estratègia que ens necessita a tots compromesos amb la lluita contra el covid", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Benet S., Barcelona, 19/11/2020 - 17:41

Son un veritables i profunds fracassats, pero el drama més intens es que han desacreditat la solvencia i la respectabilitat que en un temps aquest pais va tenir. Han ridiculitzat, pervertit i profanat la condició del nivell de politic que ens mereixem. Ara només queda esperar que el ramat desperti del son enganyós a que l'han sotmés i els expulsi

#3 botifler1914, Waterpus, 19/11/2020 - 17:28

Lliçó apresa


Ja ja ja, es que me meo.

#2 Marcial, Santa Coloma, 19/11/2020 - 15:59

"Lección aprendida" dicen. Este es nuestro drama. Han llegado para aprender.

#1 Jos, VNG (Ghost Republic), 19/11/2020 - 15:38

Però si no n'heu tingut mai.