Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2023. 11:03h.

Aragonés admet que l'independentisme no té "força"

El president deixa el referèndum per més endavant

Aragonés admet que l'independentisme no té "força"

El president de la Generalitat, Pere Aragonés, en una entrevista a TV3, ha manifestat que "hi haurà referèndum a Catalunya quan tinguem la força necessària perquè hi hagi un referèndum reconegut per la comunitat internacional".

També ha reivindicat que "Catalunya no forma part d'Espanya per voluntat. Hi ha una majoria independentista al Parlament de Catalunya en totes les eleccions des del 2012"."No hem abandonat l'independentisme. Confondre els pressupostos amb un referèndum crec que és barrejar coses que no toquen", ha defensat, a més d'assenyalar que "és normal que en una negociació tothom cedeixi. Una negociació pressupostària no és per veure qui queda millor".

Finalment, ha assegurat que "hem incorporat moltes propostes de Junts als pressupostos. Ells també demanaven els grans projectes".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Tabarnés puro, Barcino , 03/02/2023 - 21:45

Hemos pasao del "choque de trenes", después al "embate democràtic" y más tarde al "txunami demukràtic" y ahora ya estamos en que el movimiento lazi tiene menos fuerza que el pedo de un canario. Prrrrrt, prrrrrrrrt. Cuanta dignitat!!

#12 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 03/02/2023 - 20:17

Cuando llegue el día en que Catalunya se haya curado de independentismo, y luego se cure de nacionalismo, mejorará mucho su salud y volverá a encontrarse bien y a disfrutar de la vida.

#11 Arnat, Barcelona, 03/02/2023 - 17:48

La quantitat de farsants i parasits que viuen del cuento anomenat "procés" ja trobaran la manera de escriure un nou guió ple de mentides i enganys per tornar a hipnotitzar als inocentes que els voten, doncs sense aquesta colla de càndits a ells s'els acaba la bona vida i les prebendes d'escandol que s'embutxaquen. La estafa al final es descobrei

#10 Tonet del Bages, Vilaseca, 03/02/2023 - 16:41

No tiene fuerza pero tiene mucha cara y suoremacusmo lazy

#9 Streaker, Barcelona, 03/02/2023 - 14:30

Si, como dice, el independentismo no tiene fuerza, es absolutamente indecente (y criminal) la cantidad de millones que dilapidan cada año con esa excusa.
Saben que la "independencia" está tan lejos o más que hace 10 ó 15 años, y siguen aumentando el dinero destinado a ella.
Pero claro, hay mucho vividor al que llenarle los bolsillos.